Saturday, 23 April 2011

Fan Club? Syok Sendiri?

Assalamualaikum & heyy y'allz!

I tak tau lah kenapa malam ni mood nak menaip tu tak boleh nak dibendung lagi dah. 3 posts straight you allz! Kau mampoooo?? Non-mampu you allz. Hahaha... *pengaruh Azem

I terngiang-ngiang lagi kat telinga yang tak capang ni. Beberapa minggu lepas, Wan, seorang rakan sekampus dan satu kursus I. Dia bagi tau yang dia ada dengar orang cakap I ni syok sendiri sebab ada fan club dalam Facebook. The thing is I didn't create that private group! I tak marah kawan I yang buat ni sebab dia b.f.f. I. Yes, I'm quite not ready to have a fan club but I must admit that one day this thing would burst out and people will know who am I. Walaupun tak ramai yang kenal I. Tapi, I yang mulakan benda ni. I yang nak sangat perform depan orang ramai dan hiburkan kawan2 dan hati mereka. I tak mintak ada fan club tu. Kawan2 yang nak buat sebab mereka nak tunjukkan sokongan tak berbelah bagi kepada I. Kau ada ke kawan yang datang jauh2 semata2 nak tengok kau perform? Kau ada ke kawan2 yang sanggup tanya berapa 1 harga kerusi untuk dinner masa kau perform? Aku ADA! Mula2 agak sedeyh bila dengar ada orang kata I syok sendiri reka fan club yang I tak buat sendiri tu. Sentaplah beberapa ketika. Tapi I sedar yang mereka sebenarnya tak puas hati dan cemburu dengan apa yang I ada. Keaaaaaannnnn???


Mengaku jelah you jelesz dengan I ataupun you memang si manusia keji yang pendengki nak reka2 cerita. Walaupun tak sampai seratus peminat dalam group tu tapi I rasa dah cukup dah. Tak perlu ramai2... I bukan nak popular pun. I juz nak buktikan yang I mampu perform atas pentas. I got what it takes to be a singer! Tak suka? Sila blahhh jauuuuuuuuuuuuuuhhhh daripada kelompok peminat dan Mikah Lurima. Tau tak keji tu apa? Keji itu engkau! Lagi satu, kenapa sikap orang Melayu ni suka menjatuhkan bangsa sendiri ek. Ishk3... Do you realize how pathetic you are? Sob3~

p/s: Million thanx to Rya who created my own fan club. I was touched ok, although 10% of my privacy has to be sacrificed for that club. Hihi... and Fateenz too, for coming here last 2 months. Jaytea too, for asking the question last year. InsyaAllah, one day... one day...

3 comments:

A FLYING UNICORN said...

actually, those orang yang cakap2 ni kan HATERS and they are just JEALOUS on you.

sekarang ni memang i can see too those who are species like these, memang absolutely hate me.

alaa cool je, you are awesome they have to DEAL WITH IT LOL

anyway thanks sebab fofular kan i jugaksss dekat sini hahaha and untuk FC you tu sorryla ya tak beritahu dulu~

cha'a said...

see, even if a thousand bash u just for a facebook fan club, i'll be one of the ones y akan support u. i hope u'll be stronger and lantaklah those people!

Mikah Lurima said...

Rya: Heeee... no lah. I ok je... thanx 4 supporting me all dis while. No biggy lah setakat taruk link ur blog kat blog i. haha

Cha'a: waaaa! thanx cha'a. i will be stronger than ever insyaAllah... =D