Friday, 15 April 2011

I Drive Sorang2 Esok! You Mampu??

As-salam & heyy y'allz!

Asyik I je yang post entry malam ni! Hahaha... macam syok sendiri pun ada jugak. Eleyh, ada I kisah?! Asalkan I dapat luah segala isi hati ni. Hari Jumaat bersamaan 15hb April 2011 (hari ni), I nak balik JB. Well, I kan study kat Melaka. Mestilah excited nak balik rumah/kampung halaman tercinta yang agak jauh itu. Jauhlah Melaka-JB, adalah dalam 3 jam jugak kalau bawak 110km/j. Stresssszzz maaaaa tinggal kat sini! Orang yang datang melancong ke Melaka enjoy lah sebab mereka2 ni pelancong. I pelajar. Haruslah menyampah tengok tempat ni keaannnnn...

we hate this place

I excited nak break beberapa hari ni sebelum belajar untuk final exam I yang bermula pada 27hb April ni. Tapi yang sekali lagi sedeyhnya I kena drive sorang2. Kinah balik hari Sabtu. I tak nak tunggu sebab I tak sabo dah ni. Iman pulak tak mau ikut. So, jawapannya kena sorang2 drive ke JB. Classmate I tak jadi sebab dia dah ada tiket bas. Tak pelah, nak buat macamana kan? Redha jelah dan berhati2 di jalan raya. *ayah cakap. Btw, ni pun my mom tak tau yang I nak drive balik JB sorang2. Ayah sajow yang tau. Ibu tak boleh tau sebab nanti dia akan halang. Bukannya apa, I dah beso. Satu hari nanti I akan kena hidup sorang2 jugak keannnnn. Masa ni lah I nak buktikan yang I boleh buat sendiri dan kadang2 ada benda yang kita kena senyapkan daripada pengetahuan mereka. Almaklomlah, I ni kan soraaaaaaaang je anak jejansss mereka. LOL~ Risau katanya...

I Love My Mom

Okaylah! I nak rehat dan siap sedia untuk petang nanti. InsyaAllah kereta tu ok jelah dan selamat untuk berjalan jauh. Wish me safe y'allz! ~XOXO~ 

Kau mampuuuu???

No comments: