Monday, 25 April 2011

Honest! This is My Aim

As-salam & hey hey hey y'allz!

Pelik pelik pelik! I ada mood nak belajo tapi tertaip lagi. Macamana tu? *sewel* I nak berterus-teranglah. Direct to the point is the best thing to do before I get crazier with this blogspot. 

"I WANT TO FIND A FRIEND in 
UiTM Melaka City Campus 
WHO CAN PLAY GUITAR AWESOMELY!"

'Awesomely' means he can play any song with any key, follow my 'sweet' voice. *sepak nak??* Serious! I dah setahun tanamkan idea ni dalam kepala. I nak rakam video I dan post banyak2 dalam YouTube atau blogspot. Kiranya I tak payah banyak2 menaiplah. Video pasal apa? Pasal I menyanyilah! Akustik tau akustik?? Kira macam Hiburan Minggu Ini (HMI) gitewww. Yup, my roommate can play the guitar but honestly I want a better guitarist (no offence). I taulah I tak layak nak featuring Man Kidal ke Slash ke tapi I nak orang yang sudi mainkan gitar dan masuk sama2 kedalam kamera tu. 'Coz my roommate cannot do it. He don't wanna be recorded in the video. Ni berdasarkan apa yang berlaku tahun lepaslah. Masa I buat video untuk assignment. I pun 'camera shy' jugak tapi motiflah nak rakam suara je keaannnn?? Hahaha~ Hah? Kenapa I tak main sendiri? I tak retilah you allz. Tak ada masa nak belajar. Kelas piano pun tak habis. Lol! Ni tak ada kena mengena dengan objektif untuk menjadi popular dan sebagainya ok. I cuma nak merealisasikan impian iaitu menyanyi dengan sepenuh hati tatkala terasa sunyi dan sepi (baca Quran pun bagus). In other words, I wanna spill my guts out through music and lyrics. No need to type thousand words to describe my feelings. Simple! Kalau siapa2 yang baca ni student UiTM KBM sila 'panjang2kan' cerita ok. 

I yang tengah2 tu, adik I kat sebelah. Mampu?
p/s: 'He' maknanya I nak lelakilah. Takkan mak cik pulak? =P

No comments: