Monday, 25 April 2011

Kalau Tak Bagi Orang Ambil Gambar Jangan Jadi Artis!

As-salam & heyy y'allz!

wHOOOOSSHHH! Panjang tak tajuk kali ni? Well, what can I say? Easy for us to understand more. Direct to the point I just wanna say something about Justin Bierber and the "Don't take my girlfriend's picture!" issue. Haha~ Macam tak percaya lak. I bukan peminat dia dan bukan 'hater' ok. Just nak bagi pendapat. I tak nak sebenonya buat entry pasal dia tapi bila dah berapa kali baca kat surat kabo tempatan yang cakap pasal isu ni macam Berita Harian  dan termasuklah Murai.com. Perlu ke nak halang2 wartawan hiburan tempatan daripada amek gambo dia? Tak perlu kot! Sah2 lah you tu artis antarabangsa haruslah ada orang nak ambil gambo. Tambah2 lagi wartawan atau paparazi. Kalau ye pun nak men'divo'kan diri tu tak perlu nak tarik2 muka dan konon2 buat2 tak ada mood nak buat show. Bukannya wartawan Malaysia amek gambo bogel kau dengan Selena pun. I tak taulah kalau media pun nak canang lebih2 pasal mamat ni atau memang betul mamat ni macam tu masa hari Khamis lepas. Seriously, kalau betul dia buat macam tu, I rasa dia tak patut. As a public figure, you cannot control the media especially when it comes to 'snapping picture' part. Weyh! Seingat I lah, Micheal Jackson pun ok je masa keluar airport Malaysia dulu. Dia lagi superstar dari you, JB. Tak demand lebih2 pun?! Normal lah kalau tertangkap gambo awek you ke apa. Siapa suh bawak 'bini' masa buat tour? Tapi kalau kabo ni tak betul, faham2 jelah media. Always nak hangatkan sesuatu yang kurang hangat. Almaklumlah, budak tu bukannya ada vokal yang vavavoom sangat pun. Itu apa yang media kata, I tak kata ok. Tak payahlah you allz harapkan sangat persembahan dia kebaboom macam David Archuleta ke ataupun Taylor Swift. He can dance, he's kinda cute but I don't think has a Grammy. ~XOXO~

Better her pic than his. =P
p/s: Kalau ada fan Bieber yang baca ni, janganlah melenting cepat sangat ok. Just an opinion guyz. Chill!

2 comments:

F@!Z said...

arggghh marah nya aku
apsal kutuk2 bibir ni??

mikah malas nak sign in said...

hahaha... sewel!