Saturday, 23 April 2011

Mulut Aku Laser Jugak Tapi.....

As-salam & heyy y'allz!

I tau dan sedar diri yang mulut I bila menegur dan bergurau dengan orang termasuk sanak saudara dan kawan2 baik memang laser dan wajib 'censored'. LOL! Tapi apa yang I jumpa dari link ni... entahlah?! I'm not quite sure if this guy or the real person who made the list of 10 Benda Laki Meluat Kat Perempuan Bajet has a right to say like that. I bukan nak mengutuk blogger tu ok. *Maaf tuan punya blog kalau anda singgah sini. =)

I rasa ada ayat yang kurang sesuai dan terlalu expose 'mat saleh' kata. Nak menegur orang atau kutuk orang itu yang I tak sure. Sebabnya, I ada ramai kawan perempuan (SANGAT3) dan I jaraaaaaaaaang sangat3 jumpa yang jenis macam dalam list tu. Dunnow lah. I confirm memang ada yang macam tu dan... I akan rasa meluat tengok cuma wanita tu kadang2 tak perasan silap dia jadi kita tak berhak nak kata sampai macam tu sekali. Almaklumlah, baru2 ni pun I ada tegur kaum hawa pasal pemakaian 'ehem2' mereka tapi I tegur tentang 1 perkara sajow. Itu pun setelah sekian lamaaaaaaaaaaaaaaa I tahankan keinginan nak menegur setelus itu. Ni nampaknya macam ada orang cuba perhatikan gerak geri wanita yang dia amat3 tak suka dan kemudian mengambil kesempatan untuk memburuk2kan perempuan tu. Just an opinion guyz. Don't get angry if you can't accept this. Ingat, kata nak jadi rakyat demokrasi, semua pandangan kenalah diterima. Tak ada yang salah cuma yang kurang sajow. ~XOXO~

No comments: