Tuesday, 12 April 2011

Soalan Soal Selidik

As-salam & heyy y'allz!

I serious penaaaaaaaaaaaaaaaaaat! Alhamdulillah test 2 Sales Management dah settle tadi even tak lah meletOp pun jawab. Nak buat macamana? I bukan otak akademik y'allz! Tapi harap2 dan insyaAllah result lebih baik daripada test 1. Cukuplah! Nak cerita pasal kenapa I penat padahal ada test je pun. Bukannya angkat berat ke hape. I baru tau yang report assignment ada yang kena buat semula, tambah lagi dengan report yang memang belum buat, take home test, 2 presentation untuk esok... ya ALLAH! Tolonglah aku untuk menghadapi semua ini. *aamiiin*

Okelah, maksud tersirat dia. I mungkin... mungkin jelah ye. I mungkin takkan update post dalam 2 hari selepas ni sebab nak bagi laluan dekat kerja2 yang tak pernah nak berpisah dengan I ni. Plus, I takut tak siap je kerja tu kalau I sibuk menaip untuk entry baru. Jangan risau. Kalau I rajin I reply komen yang ada. Tu pun kalau ada. lol~

Sebelum I beredar ni I nak tanya soalan cepuk gangsa kat korang semua. You allz suka tak font yang I guna untuk entry ni? Sebab I ok je cuma mungkin korang tak faham bila nak baca ke apa... tak best lah. Because customers are always right! Cewwaahhh! *poyo lah aku ni*

Kalau suka bagi tau dan kalau tak suka pun bai tau. Thanx lah sebab menjadi orang2 yang follow dan sudi baca blog yang AMAT TAK POPULAR NI! Ada aku kesah??! I buat blog untuk diri sendiri dan kawan2 yang berminat nak baca. Yang tak suka tu tak boleh buat apa2. Dah lah, nak ready untuk solat dan buat assignment kat McD malam ni. Pukul berapalah I tidur malam ni agaknya? *SIGH*

sigh

No comments: