Monday, 18 April 2011

Tak Perlu Kata Apa-apa

As-salam & heyy y'allz!

Hoho! Tak sangkalah pulak. Balik je JB terus tak hapdet blog. I bukannya busy cuma malas je. First, sebab I masih tak puas tidur lagi dan lagi satu sebab lappy ayah ni pun ada buat hal sikit. Alhamdulillah, lepas dah download Google Chrome, semuanya ok. Lebih lancar seperti biasa. Tapi... I fikir2 tak ada apa2 pun yang I nak share kat sini. Cuma I baru je telan BBQ chicken drumstick dan 3 potong Aloha Chicken Domino's Pizza. Ayah yang belanja dan kebetulan pulak adik ada kupon free. Hehe... orang kata rezeki jangan ditolak. Even I daah makan sekalipun I masih mampu untuk telan yang selebihnya. You allz mampu?? *Thanx ayah & adik!

Then, hari ni I dapat tau yang kawan I, dia boleh tersalah naik bas. You allz tau tak, dia nak ke Melaka dari nogori, tetibe... dia tersalah naik bas ke Perak. Confident nampak board tulis Melaka nak terus naik bas tu. Driver bas pun sama confident tak tengok tiket betul2 terus bagi kawan I ni naik bas. Masuk2 terus tidur, sedar2... 

"WELCOME to Perak!"

Bak kata ada sorang lagi kawan ni, fully sponsor ke Perak. HAHA~ Apa tak nyerrrr... bayo tambang nak ke Melaka tapi sampai Perak. lol! Alhamdulillah ada kawan yang boleh guide dia untuk ke Melaka semula. I doa2 dia dah sampai je waktu ni dan tak ada masalah duitlah. Haruslah I risaukan dia... he's my closest friend kat Melaka. I have to know if he needs me. Walaupun I jauh dari Melaka waktu ni. Hehe~

friendship
Keji+keji
Then, although I don't think I should give any comment on my previous entry which was titled as Kenapa Anda Perlu Pakai Co**?! I tau ada yang tersinggung dan kata I ni itulah, inilah. The thing is if there's no one who wanna tell you, all the women out there... who else??? I have to! It's not about gatal atau miang. I sama macam XY kat luo tu semua. The only 'nafsu' that we have is 'syahwat'. Take it or live it. Yup! I tau memang susah nak terima kenyataan sebab mungkin ada antara you allz yang macam tu. Tak suka tutup mata dan kalau suka contohnya my great friend, Rya, dia kata dia suka. She's a woman and she opens with it. Kenapa you allz nak keji I pulak? Tu baru 1 perkara yang I terus terang. Maaf kalau ada sekiranya I terguris hati siapa2. Wake up people! I tak paksa baca or follow. I bagi tau link blog I kat kawan sebab katanya ada yang nak baca blog private tak dapat. Ada aku kisah kalau korang nak komen apa2 lagi?! I think I'm right on this issue. =P

p/s: BN menang 2/3 kerusi dalam pilihan raya kat Sarawak semalam. Kawan2 dah ramai yang undi. I bila ek...

2 comments:

azzaharul azem said...

hallloo~~..huhuh...haruslah kwn ko tersebot kuar duit lagi kan???cian die kan???huhu :)

Mikah Lurima said...

haha.. itulah psal. x fahamlah dgn kawan aq tuh! berangan tgk jejanta*s lah tuh... wakaka~