Wednesday, 11 May 2011

Holy Holiday!!!^^

As-salam & heyy y'allz!

Ni quick post daripada I. Kali ni I serious bila cakap ni quick post. Tak ada gambo2 bergerak okay. Haha~ I baru habis last paper semalam. Alhamdulillah, paper last mesti antara paper paling baik yang I jawab. Lol! Tak kisahlah kalau examiner tu nak cakap I jawab berapa kerat je untuk soalan last tu yang penting I yakin dengan jawapan I dan insyaAllah dapat markah kat situ. She doen't know anthing! Haha~ Perlukah I katakan ini semua. So, kenapa I nak cepat? I'm going to a trip to Langkawi. Akhirnyaaaaaaaaaa!!! Tercapai jugak cita2 I untuk pergi ke Pulau Langkawi. InsyaAllah, perjalanan menaiki bas, train dan feri akan selamat... sama ada pergi ataupun pulang. Tak sabo nak menenangkan fikiran kat sana dan ambil gambo banyak2. For sure si Izi dengan Ifa bawak dslr masing2. Kan kan kan? Hahaha~ Perasan macam ada orang jawab. =P Okelah, I tak habis packing lagi ni. Can't wait to start the journey. Btw, perjalanan ni sebenonya under course lain punya program tapi they allz offer kat siapa2 yang nak ikut. Why not right? Just grab it! XD I tak rasa yang I akan hapdet blog dalam masa beberapa hari sampailah Ahad depan sebab sepanjang masa tulah I akan ada trip. Oh! I will miss this blog so much. But don't worry, I write back A.S.A.P. ~XOXO~

p/s: Nak bawak dua beg jugak! *padahal backpacking

2 comments:

azzaharul azem said...

lalalalla..ofcos lah diorang bawak..terjawab kieeennn soalan uols????hahhaha....windu gak !

Mikah Lurima said...

ngeh3~^^

nJOY ur intersesi!