Thursday, 5 May 2011

Nothing Else I Can Say

As-salam & heyy y'allz!

Thanks For Visiting


I masih belum ada mood yang best untuk mula belajo semula sedangkan plan nak study mati-matian malam ni. Hmm... tajuk kat atas tu tak ada kena mengena dengan lagu Lady Gaga ok. I cuma post ni untuk menyatakan betapa seronoknya bila kita post sesuatu dalam blog (especially blogger tak popular macam I ni) dan orang komen atau rate. Yang paliiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnngg best bila ada orang follow. Itu yang buat I tak mau stop ber'blogging' sampai mati. InsyaAllah... hopefully. I buat blog bukan untuk ramai orang follow ke apa cuma nak ce citer hal peribadi yang tak berapa nak peribadi tu je. Tiba2 I tengok follower makin bertambah. Tu yang rasa terharu tu. Lagi2 bila kawan2 rapat sendiri yang bagi respon. Bahagia hidup ni sekejap. Rasa2nya dah mula ada mood nak study MR ni. *poyo* Thanx a lot to all my followerz especially those new ones. Thanx 4 visiting my place. Thanx jugak kepada yang drop mesej kat ShotMix. I hargai semuanya. Paling tak boleh blahh bila ada blogger yang followers dia beribu riban tapi sudi singgah blog I yang tak seberapa ni dan follow. Cayalah you allz! You allz memang supportive dan friendly. Wish me luck for my next final papers. ~XOXO~

Thanks a lot !


p/s: Thanx jugak kat Hakim sebab sudi baca semua post yang ada dalam ni dan sms semata2 nak bagitau tu je. HAHA~

6 comments:

cha'a said...

awww~~ maybe i shud thank those yg follow i jugakla.. urs being the first, thanks mirul :D

Mikah Lurima said...

heee... yeahh! why not? THANK U oh Cha'a!^^

akim90 said...

hahaha
yeayyy!!
smpaikn aku trus ada blog nie hah!!
tp boring la..sbb masih baru..
x chantek mcm kau n azem pnya...
lalalala(suara azem)

Mikah Lurima said...

hahaha...

dgn pantas! pd hal esk ada paper.

lek, chill jah! wat slow2... asalkan minat tu ada. wuwuwu~

akim90 said...

da mula minat pown nie..
hilang ckt stress bila aku tulis2 kt cn nie hah...
huhuhu

Mikah Lurima said...

kieeeennnn... itulah aq dah ckap.

kan lg byk boleh express drp tulis kat fb. hihi~