Tuesday, 17 May 2011

Pulang sudeyh

As-salam & heyy y'allz!

I rindooooooooooooo sangat dengan blog tersayang ni. Alhamdulillah... perjalanan pergi dan balik trip ke Pulau Langkawi beberapa hari lepas selamat dan berjalan lancar. I excited sangat nak share cerita dan catat semua kenangan yang I akan ingat sampai bila2 tapi... I belum ada mood nak taip apa2. InsyaAllah... esok atau lusa baru I post. Dari kelmarin sampai hari ni mood I cuma nak tido, makan, berbual, tengok tv dan tido. Hahaha~ Lagipun, I ada 4 bulan untuk cerita macam2 kat dalam blog ni. *berlagaknya kau ada cuti


Ole-ole dari Langkawi. Credit to Izi! XD

Empat bulan tu tak lah lama sangat. I plan untuk cari kerja tapi memandangkan I ni memilih maknanya belum tentulah I ni akan kerja atau tak. Apa2 pun I memang mengharap dapat kerja sebab nak kumpul duit untuk trip seterusnya. Gitewwww! Plan macam dah habis study je kan? Padahal hari tu jawab exam macam sampah. Astaghfirullah... moga2 result I elok dan pass semuanya. ~aamiiin~



p/s: Selamat Hari Guru untuk semua guru yang pernah mengajar I termasuklah para pensyarah. Tak terkecuali jugak kepada bakal2 cikgu. Hihi... ~XOXO~

2 comments:

eyqa said...

ha cpat ler update baru yunk..na tgok pic kamo p jenjalan..p lagkawi an..

Mikah Lurima said...

hehe... orait. nanti k.