Monday, 27 June 2011

Hidupku Umpama Cerekarama

Assalamualaikum & heyy y'allz!

Geli tak baca tajuk kat atas tu? Kalau geli jangan baca! *Hahaha... kidding!* Seriously, I tak hairanlah apa pun watak yang ada dalam cerekarama atau drama2 lain. Memang wujud masalah2 dan manusia2 macam tu. Kita cuma perlu bersedia je untuk menghadapi segala kemungkinan yang bakal berlaku dalam hidup kita termasuk kematian. Mati?? Okay, I tak ada niat nak cakap pasal kematian. 

Seminggu yang lepas I rasa amat stress walaupun tinggal kat rumah sampaikan I paksa jugak diri I keluar dengan kawan2 baik I hari Sabtu lepas semata2 nak 'lari' dari rumah. Yes y'allz... I'm in the middle of a family conflict. It happens all the time but this time the problem involves a lot of people include my bestfriends and a lot of other people. It's not really my problem but since it involve my parents, I have to face the consequences. Honestly, I feel like want to kill the person who started all these things but I can't. I'm not a killer. Pendek kata I takka main teka-teki atau apa2 sekalipun sebab I memang tak nak cerita hal sebeno. 

TRUTH


Cukuplah sekadar kawan2 baik I yang tau apa sebenonya yang sedang berlaku sampaikan I rasa semangat kat dalam rumah ni sangat2 'negatif'. Penuh dengan kemurungan dan serba hambar. Mungkin ni dugaan yang Allah nak bagi kita supaya lebih tabah dan tenang menghadapi ujian Dia pada masa hadapan agaknya. InsyaAllah... Allah takkan duga hambaNya dengan dugaan yang tak mampu untuk mereka tempuhi. =)

Inshaallah


p/s: Masalah tu semakin kurang rasanya...

Saturday, 18 June 2011

Morning! Pagi! Selamat!!!

As-salam & heyy y'allz!

When someone wakes me up the morning


Haaaaaaaaaaaaaaaahhhh!!! Dah lamanyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tak update blog waktu pagi2. Kenapa?? Tak payahlah tanya. Buat malu I je tau. I tak tau lah apa yang buang tebiat (tabiat) hari ni I tak tidur2 dari malam tadi. I saja je stay sampai siang sebab tak ada mood nak tidur. Mamfooo?? Jawapan tak relevan kan? Rasa macam nak sepak2 je muka I kalau you allz jumpa. Sebenonya, I ada masalah tidur yang pelik sejak dua tiga empat lima menjak ni. Lamalah jugak masalah ni. Sampai parents I pun risau. I pun risau sebenonya tapi nak buat macamana. Kenalah putar jam tidur ni secara manual. Kan best bila Doraemon ada. *sewel*

going nuts


Sekian lama tak join ibu dan ayah minum pagi sama2. Seronok beronok-ronok. Lagi best sebab dapat layanan special 'anak tunggal' memandangkan adik tak ada. HAHA~ Kejam kan I? I memang kejam tapi sikit jelah. Btw, selamat pagi semua dan semoga hujung minggu you all gembira dan terisi dengan agenda2 yang berfaedah!^^

Morning Sunrise


p/s: Macam I... hari ni nak keluo dengan bff I, Fatmie. Jangan jeles! :P

Friday, 17 June 2011

Kejutan!!!

Assalamualaikum & heyy y'allz!

I dah lama simpan hasrat nak hapdet blog ni tapi malas. Sekarang I kena jugak rajinkan diri sebab alang2 dah online ni kan, baik taip sekali entry2 yang tertangguh tu. I cuma nak cakap yang I sengaja buat2 tak ingat yang hari ni result final exam UiTM keluar. 



Hampir semua kawan2 yang belajo kat UiTM share status pasal result they allz. I segan sendiri dengan they allz sebab mostly dapat DL (Dean List) atau at least pointer meningkat. I tak perlu tengok pun I dah tau yang result kali ni sama ada makin teruk ataupun sama teruk dengan result masa exam last year



I memang lemah bab2 akedemik ni. I mungkin akan tengok melalui email tapi bukan sekarang. Biarlah keputusan peperiksaan lepas menjadi kejutan untuk diri I sendiri sebab I pun ada kejutan untuk kawan2 I. We'll see what will happen during next semester. *kejutan yang tak mengejutkan sebenonya*

p/s: Tahniah kepada yang berjaya dalam exam sem lepas. Kawan yang tak... janganlah sedih lama2. :)

Friday, 10 June 2011

2nd Tag

Assalamualaikum & heyy y'allz!
Selamat hari Jumaat kepada semua umat Islam. Masih tak terlambat nak ucapkan rasanya. Nak potong kuku cepat2 sikit okay sebab Sabtu dah nak tiba. Sambil menonton TV, lepaskan Maghrib dan Isya' baru habis rasanya I jawab semua soalan ni. LOL! Thanx to my BFF, Rya Marie, for tagging me. This is the second tag that I got. So, I'm quite excited to post this.  ^_^
Let's begin!

Starting time: 5.55 p.m
Name: Errr... Mikah Lurima! Hehe~
Sisters: One
Brothers: One (Myself lah!)
Shoe size: 7, 8 or 9. Depends on what type of shoes or what brand. 
Height: I'm an average Malay guy. 167cm I guess. lol!
Where do you live: Right now? JB but... I must say Melaka is my second home now.
Favourite drinks: Tesco Hot Choc/Mango Smoothies Coolblog (with pearl)
Favourite breakfast: McDonald's Hot Cakes. *Yummy!*
Have you ever been on a plane: No. =(
Swam in the ocean: Yes!! I like ocean even though I don't even know how to swim. I just float in the ocean for a few minutes and then calling for someone's help. LOL! I've been to Sibu Island, Tioman Island & Langkawi Island. It's quite impressive for someone like me. Haha~
Fallen asleep in school: Old times... almost everyday. =P
Broken someone's heart: I'm not so sure.
Fell off your chair: YUP! First time when I was a baby. Second time while I was in the primary school. Latest, last year, 2nd semester in class. Agaiiinnnn! In front of all my classmates. So embarassing!
Sat by the phone all night waiting for someone to call: Nope I think.
Saved e-mails: A lot!!!
What is your room like: Yellow, small but I still like it. =D
What's right beside you: Nothing.
What is the last thing you ate: Laksam for lunch. Slurrrppp! *home made*
Ever had chicken pox: Yup. I hope that was the first and will be the last time. *amin*
Sore throat: Usually, once in every 3 months. Am I normal?
Stitches: No.
Do you believe in love at first sight: Yes.
Like picnics: Yeah! I would like to go picnic with my besties. 
Who was the last person y
ou danced with: I dance with myself. HAHA~ But as I can remember, I danced with my cousin, Nadia on a wedding. That was my first and last time. Ngee~
Last made you smile: THIS VIDEO!
You last yelled at: An insect which bit me. Oucchh!

TODAY DID YOU...
Talk to someone you like: My parents.
Kissed anyone: Nope!
Get sick: Yes.
Talked to an ex: What? NO!
Miss someone: Maybe.
Eat: Last time... lunch. Dinner... not yet!
Best feeling in the world: On stage. Haha~
Do you sleep with stuffed animals: My cats.
What's under your bed: Spider web vs. dust
Who do you really hate: People who hate me with no reasonable explanation. *it's fair*
What time is it now: 6.47 p.m.

RANDOM...
Q: Is there a person who is on your mind right now: No one.
Q: Do you have any siblings: My one and only sister.
Q: Do you want children: Lord! Of course.
Q: Do you smile often: Not really.
Q: Do you like your hand-writing: Sometimes yes, sometimes no.
Q: Are your toenails painted: No.
Q: Whose bed other than yours would you rather sleep in: My parents because theirs is queen size and the mattress has a lot of spring. LOL!
Q: What colour shirt are you wearing: If I say I'm shirtless?? Hahaha~ NO! It's gray in color.
Q: What were you doing at 7:00pm yesterday: Eating while waiting for Maghrib.
Q: I can't wait till: I graduate and get involve with music. =D
Q: When did you cry last: Last few days after I yawned. *Lalala*
Q: Are you a friendly person: Yes.
Q: Do you have any pets: Yes!


Where is the person you have feelings for right now? Errrr...

Did the last person you held hands with mean anything to you now? Eeerrrrr...
Do you sleep with the TV on? Yes, sometimes when I feel too tired.
What are you doing right now? Typing?? Duh!
Have you ever crawled through a window? No.
Can you handle the truth? Sure!
Are you too forgiving? I'm not that kind of person.
Are you closer to your mother or father? Depends on the circumstances. 
Who was the last person you cried in front of? Nobody.
How many people can you say you've really loved? Not much but I still can't remember.

Do you eat healthy? Honestly, I'm not.
Do you still have pictures of you & your ex? Never had any ex!
Have you ever cried because of something someone said to you? Definitely, yes!
How often do you go to mosque? Nowadays, at least once a week for Jumaat prayer. *insyaAllah*
If you're having a bad day, who are you most likely to go to? Go to a restaurant and eat a lot.
Are you loud or quiet most of the time? Depends on people who sit around me.
Are you confident? Sometimes not.

5 things I was doing 10 years ago..
Well... 10 years ago I was in standard 5...
1) Moved from SKTP to SK Larkin (2).
2) I was sent to a tuition centre called Intensif.
3) I was still in love with Dato' Siti Nurhaliza.
4) I entred a few Islamic competitions.
5) I would fully button my shirt from top to bottom. *kancing sampai atas* Yes, I was a nerdy.

5 things on my to-do list today:


1) Go to the mosque for Jumaat prayer. *Done!*

2) Finish my mommy's Laksam. LOL!

3) Ask my dad for money to buy T3. *God! This pimples are bad*

4) Go shopping with my mom. *Cancelled*

5) Watch TV.


5 snacks I enjoy...
1) Nestle' Nuts *imported*
2) M&Ms *imported*
3) Chacos *miss them*
4) Cadbury Milk Chocolate.
5) Free ice cream. *my friends' treat*

5 things I would do if I were a billionaire:
1) Save 90% of it in my bank account and invest 75% from it for halal stock.
2) I'll give my parents for haji and my sister as her 'scholarship'. lol!
3) I would like to buy a red Ferrari or white Volkswagon 'Beatle'. *wink2*
4) I'll buy a new bungalow for my family and a penthouse for myself.
5) I will bring my BFF's to a private island and we'll spend a week there with a private limo, jet... what else?? HAHA~ *harapan*
5 of my bad habits:
1) Shopaholic *bila ada duit*
2) TV freak.
3) Day dreaming.
4) Driving recklessly.
5) Get mad easily.
5 places I have lived in:
1) my original house.
2) Hostel (SMKAJB)
3) Hostel (KMJ)
4) College (UiTM)
5) A rent house. *one semester only*

5 jobs I've had:
I had one job only... that is... 
as a Personal Tutor. *3 years ago*
_ILovemytag 1.jpg
I know that this thing is quite annoying but I still wanna tag someone for revenge. Lol!
I will tag: 
Ezwan :: Akem :: Azem :: Ikin :: Yana
p/s: Dah pukul 9.40 pun... ahakz~