Friday, 17 June 2011

Kejutan!!!

Assalamualaikum & heyy y'allz!

I dah lama simpan hasrat nak hapdet blog ni tapi malas. Sekarang I kena jugak rajinkan diri sebab alang2 dah online ni kan, baik taip sekali entry2 yang tertangguh tu. I cuma nak cakap yang I sengaja buat2 tak ingat yang hari ni result final exam UiTM keluar. 



Hampir semua kawan2 yang belajo kat UiTM share status pasal result they allz. I segan sendiri dengan they allz sebab mostly dapat DL (Dean List) atau at least pointer meningkat. I tak perlu tengok pun I dah tau yang result kali ni sama ada makin teruk ataupun sama teruk dengan result masa exam last year



I memang lemah bab2 akedemik ni. I mungkin akan tengok melalui email tapi bukan sekarang. Biarlah keputusan peperiksaan lepas menjadi kejutan untuk diri I sendiri sebab I pun ada kejutan untuk kawan2 I. We'll see what will happen during next semester. *kejutan yang tak mengejutkan sebenonya*

p/s: Tahniah kepada yang berjaya dalam exam sem lepas. Kawan yang tak... janganlah sedih lama2. :)

No comments: