Saturday, 18 June 2011

Morning! Pagi! Selamat!!!

As-salam & heyy y'allz!

When someone wakes me up the morning


Haaaaaaaaaaaaaaaahhhh!!! Dah lamanyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tak update blog waktu pagi2. Kenapa?? Tak payahlah tanya. Buat malu I je tau. I tak tau lah apa yang buang tebiat (tabiat) hari ni I tak tidur2 dari malam tadi. I saja je stay sampai siang sebab tak ada mood nak tidur. Mamfooo?? Jawapan tak relevan kan? Rasa macam nak sepak2 je muka I kalau you allz jumpa. Sebenonya, I ada masalah tidur yang pelik sejak dua tiga empat lima menjak ni. Lamalah jugak masalah ni. Sampai parents I pun risau. I pun risau sebenonya tapi nak buat macamana. Kenalah putar jam tidur ni secara manual. Kan best bila Doraemon ada. *sewel*

going nuts


Sekian lama tak join ibu dan ayah minum pagi sama2. Seronok beronok-ronok. Lagi best sebab dapat layanan special 'anak tunggal' memandangkan adik tak ada. HAHA~ Kejam kan I? I memang kejam tapi sikit jelah. Btw, selamat pagi semua dan semoga hujung minggu you all gembira dan terisi dengan agenda2 yang berfaedah!^^

Morning Sunrise


p/s: Macam I... hari ni nak keluo dengan bff I, Fatmie. Jangan jeles! :P

No comments: