Monday, 11 July 2011

ALHAMDULILLAH!!! THANK YOU, LORD!

Assalamualaikum & heyy y'allz!

I patutnya dah tidur sebab I ingatkan entry sebelum ni last tapi I tak boleh tak tulis 1 quick entry ni sebab I terlalu ... arrrghh! I don't know how describe how do I feel right now. I'm SPEECHLESS!!! GOD! I cuma kemas kini inbox gmail I tapi tak sengaja tertekan emel result UiTM yang I tak tengok2 lagi tu. I'm serious, I'm not lying when I say "tak sengaja". 

alhamdulillah


I tak sangka yang I akan LULUS semua subjek untuk semester lepas. Tak ada yang sangkut2. I almost don't believe it. Ya, ALLAH! I malu sangat dengan Tuhan sebab dengan kelemahan I yang banyak sangat ni, lagi2 dengan dosa yang I dah lakukan. I diberi rezeki macam ni. I memang mintak lulus semua subjek je. Tu pun dah memadai sebab I tak rasa yang I mampu buat hari tu. Bukan sebab I tak yakin cuma I tau apa yang I mampu buat. 

down in the car


Ya ALLAH! Rasa macam nak masuk bilik ibu dan ayah, lompat2 atas katil menjerit cakap kat they allz yang I pass semua subjek. I taklah seronok sangat2 memandangkan pointer I jatuh sikit tapi Tuhan tu Maha Kaya dan Maha Menghendaki. Ya Rahman! Dia memang hebat sebab bagi I peluang macam ni. I dah nak gugur jantung masa I tertekan emel tadi. Sekali... semua subjek lulus. OmaiGOD! It was an unbelievable moment for me. 

Thank You, Allah. Thank you to all my lecturers especially Uncle Azman and Prof. Dr. Ariffin. I tak sangka they allz akan tolong I. Walaupun bagi I ada lecturer yang kedekut bagi markah I dah tak fikir apa2 lagi dah. Terima kasih jugak kawan2 yang ada tolong I fahamkan ME especially, Eyqa! Thanx Eyqa! I believe your result must be better than mine. Congratz!!^^ Terima kasih sangat3 kat ibu dan ayah sebab Along tau ibu dan ayah tak berhenti berdoa untuk anak2 supaya berjaya dalam peperiksaan.
Now, I can rest and sleep tight. ~XOXO~

Bow Down