Friday, 29 July 2011

Entry Lintang Pukang

Assalamualaikum & heyy y'allz!

Ya ALLAH! Tak usah kata dah bersawang... dah beranak pinak kelawar kat dalam blog I ni. LOL!
Sorry lah you allz... I tak ada mood nak menaip. 
Cerita memang ada, banyak jugak yang pending tapi nak buat macamana. 
Hati tak boleh dipaksa y'allz. 
So, I harap kepada kawan2 yang berminat nak baca blog I ni harap dapat bersabar ye. 
Pergilah tidur dulu ke, bertafakur ke... haha
insyaAllah bila I dah ada mood I ce citer dalam blog ni okey. 
Jangan merajuk ye...
Apa yang boleh bagi tau...
I sekarang ni dalam keadaan yang taklah sihat sangat. 
Tambah2 lagi dengan cuaca yang makin bahang.
Almaklumlah, Ramadhan al-Mubarak dah nak dekat ni.
Alhamdulillah... tak sabo sebenonya nak jumpa 'dia'.
Yelah, walaupun menandakan cuti makin pendek.
Lagi satu!
I dapat naik pangkat.
Bolehlah dikatakan macam tu.
I dapat jadi pembantu (je!) Guru Tadika dekat Smart Kid Readers.
Whooohooo!!!
Alhamdulillah...
Tak sangka... kerja sebulan dah naik pangkat.
Ahakz~
Dah lah... I nak offline ni.
Take care okay!^^
~XOXO~

p/s: Ular sedang bertukar kulit...

No comments: