Monday, 15 August 2011

Nak shopping apa ek...?

As-salam & heyy y'allz!

Dahsyat jugak I hari ni post entry sampai empat. Hahaha... Actually, I've drafted them already. Tinggal nak post je! I kan memang nak ce citer pasal shopping raya tahun ni. Sebab tu tajuk tu macam tu. Loghat Johor sangat! LOL~

I sebenonya plan dengan Fatmie si mamat Korea *perasan!* tu nak shopping raya kat KL kali ni. Dia yang ajak dulu sebab I memang ada idea macam tu tapi rasa2nya takkan terjadi kalau dia tak ajak. Insya'Allah plan tu akan jadi. Weeeeeeeeeee~ *excited

Tapi, sebelum shopping kenalah ada preparation dari segi duit/budget dan item2 yang pelu dibeli keaaaaannn? Kalau you allz tengok entry I yang sebelum2 ni, wallpaper kat lappy pun I dah letak gambo kasut Supra. Nak beli tapi susah wooaaahh nak cari yang ori. Cepat habis katanya. No wonderlah ada banyak jual yang replika.

Jadi, apa yang I nak beli? Berapa pasang? I tak nak cakap. I cuma nak share beberapa barang *beberapa ke??* yang I fantasikan dalam imaginasi shopaholic I. Hahaha~ *jangan fikir bukan2 okey












Credit to StyLa Men's Garage & Kay Korean Men's Wear Collection for all the photos. Susah nak menepati citarasa seseorang. Gambo2 kat atas ni bukanlah betul2 menepati apa yang I cari. Cuma sikiiiiiiit je persamaan yang ada. Haruslah I nak cari yang lagi meletOp daripada tu. Seboleh2nya hampir sama dengan apa yang ada dalam imaginasi I. Bukan nak over tapi kita yang keluo duit kan? Jadi, kepuasan tu kenalah semaksimum duit yang dikeluokan. Faham? Hahaha... I ni shopping untuk sem baru sekali sebab tu banyak casual wears. Kenapa tak ada baju Melayu? Nak tau kenapa? Sebab I dah tempahlah... I tak suka baju Melayu beli. Dunnow why! Maybe my parents dah biasa tempahkan kot.  

Selain tu, I ada jugak kasut2 yang I berkenan. Tengoklah! *macam paksa je




Dah dah dah! Sikit je I boleh bagi you allz tengok. I akan try cari kasut2 ni kat KL nanti. Harap2 jumpalah. Berdarah hidung I tengok tau! LOL~ I memang suka kasut2 snickers yang hi-cut macam ni. Last time pernah beli tapi I prefer yang tak ada tali. Kenapa? Sebab I malas nak ikatlah! Aiiigggooooo! Tu pun susahkah? *sorry ter'emo'* Thanx to 'Menjual Kasut Branded' for those images. I wish I'll find great outfit in somewhere in KL. And... affordable of course! Hihi~ XOXO

p/s: Dah lama tak design baju macam dulu-dulu...

No comments: