Wednesday, 24 August 2011

Quick Post yang PALING QUICK

As-salam & heyy y'allz!

I tak ada masa dah ni. Hari ni busy sangat. Tambah2 lagi pagi I pening kepala, malam pun I pening kepala. Adehhh~ Dugaan kot hari ni. Dah tu hari ni perut ni rasa macam 'beraingin' sangat. Paling lapo sepanjang Ramadhan kali ni adalah hari ni! SubhanAllah... sabo jelah! Kat kelas I hamun budak sebab cari pasal. Thanx lah kat diorang. Dah lamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sangat I tak naik suara tinggi macam tadi. I rasa they allz sengaja nak buat I naik hangin. Terimalah penangan high pitch tadi! Selamat tak sampai 5 oktaf. HAHA~

Pastu teman ibu pergi Danga City Mall. Ibu nak beli handbag. Adussss! Alhamdulillah... beli pun! Duit I pun melayang RM24. Beli apa?? Adalahhhh... *tak penting pun!* Lepas tu singgah bazar tapi dah tak larat nak turun.

Sekarang... I tunggu lepas sahur. I dengan Fatmie nak bertolak ke Seremban. Nak shopping raya kat KL. InsyaAllah lah semuanya berjalan lancar. Pergi selamat dan balik selamat. *macam doa pergi haji giteww

Okeylah, I nak tidur dah. Tak larat ni. Paksa je online ni sebab I takkan post apa2 dalam masa 3-4 hari. See you allz later okay! ~XOXO~

p/s: Tak sabo nak shopping y'allz! XD

No comments: