Monday, 29 August 2011

Selamat... Selamat Hari Raya!!!

KAD RAYA

Assalamualaikum & heyy y'allz!

Tajuk kat atas tu memang kena sebut sambil nyanyi okey. 
Lagu Ramlah Ram... haha
Okey... I tak dibenarkan online sebenonya malam2 raya ni tapi I ngendeng2 kat ibu nak pinjam Celcom Broadband. 
Alhamdulillah... dapat jugak buat post sempena malam raya.
Haruslah tak dibenarkan. 
In 1 hour more, they are about 30 people who will drop by our house for takbir raya.
Gila tak? I tak bersiap lagi ni... 
Let say orang tiba2 datang memang lintang pukanglah I lari masuk bilik nak pakai songkok bagai kan? Hahaha~


Raya bukanlah hari paling seronok bagi I memandangkan I bukan budak2 lagi...
yang tak faham apa2. 
I'm adult!
So, I would understand every single that happens around me.
Famili I ni banyak drama so kadang2 penat nak layan.
Tapi, ni kan hari kemenangan kita sebagai umat Islam.
Ramadhan dah pergi...
Syawal datang kembali.
Walaupun berat badan I langsung tak berkurang puasa kali ni...
I tak kisah...
yang penting semua orang KENA HAPPY!
Dalaaaaaaaaaaaaaaam maksudnya tu... I je yang faham.
Okeylah... I nak bersiap menyambut tetamu.

SELAMAT HARI RAYA, y'allz!
Mohon ampun atas segala silap & salah I. *kalau ada
Semoga segala amalan baik kita di bulan Ramadhan diterima Allah S.W.T.
Yang buruk pula diampunkanNya. *amin
Terima kasih untuk sesiapa yang follow dan baca.
~XOXO~

Eid Ul-Fitr

No comments: