Saturday, 20 August 2011

Shopping dulu...

Assalamualaikum & heyy y'allz!

I nak post semalam tapi I lagi pentingkan rehat. Tapi last2 hari ni 'terponteng' kerja. Tambahan lagi, student I datang kelas sebab ada terapi kaki. *perlu ke bagi tau?* Jadi apa yang I nak post semalam? Tengoklah tajuk you allz! Aiiigggooo! Jangan malas boleh tak? *tiba2 tempered

I shopped yesterday. Dalam pukul 4pm baru keluo rumah. Ingatkan nak TENGOK2 je. Last2... hmm... 2 pasang yang I TERBELI. I mean, 2 shirts and 2 pants. Levi's, actually! Hahaha... First time eva I beli Levi Strauss y'allz. Janganlah sangkak2. Kali ni SALE. Tu yang I rebut nak beli sekarang tu. Susah kot Levi's nak ada sale. Betul tak? *siapa yang kuat shopping tau

Ye ye ye! I tau I dah janji dengan Fatmie nak ke KL untuk shopping. Plan tu tetap jadi. Senang! Sekarang ke KL cuma untuk cari baju jelah! Seluo dah cukup. Lelaki bukan pakai sampai 10 pasang seluo pun. Kan??
Sorrylah Fatmie sebab aku dah start dulu. With you or without you, I'm still going to buy something. I rasa antara sebab muka I berjerawat adalah I tak dapat shopping. It's not about nak raya okay! Lumrah bagi orang yang shopaholic macam I akan dapat KEPUASAN yang maksimum setiap kali lepas keluo duit untuk shopping. Yes! Sampai macam tu sekali. I risau jugak sebab selagi ada duit selagi tulah susah nak tolak jualan murah. Ini antara kelemahan I ramai orang lain ada cuma I tak ada musim. Kalau ada je lebih RM100 alamatnya duit tu akan 'dimangsakan'lah jawabnya. Konklusinya, JANGAN TIRU MACAM I!

p/s: Sekejap dah malam ke-20 Ramadhan. Tak rasa apa2 ke you allz? Rasa sedih ke? Btw, I tinggal sorang2 je kat rumah. Buka dan sahur semua sorang2. Parents I balik kampung.

No comments: