Saturday, 20 August 2011

Widget Baru!

Assalamualaikum & heyy y'allz!

Hahaha... I nak vangga sorang2 pun bukannya I yang buat widget2 ni sendiri. They allz yang cipta. So, I cuma nak bagi kreditlah untuk they allz yang banyak berjasa pada I. Okey, mula!

First! I nak ucapkan terima kasih kat Belog AdamXis sebab bagi Tutorial: Letak Icon Kiri Facebook Twitter Formspring. I jumpa kat blog Armie dulu sebenonya. Thanx kat Armie jugak. Hehehe... Fuhh! Bukan senang okey I nak deal dengan benda alah ni. Bagi I susah dan complicated jugaklah. I bukan suka buat benda2 ni tapi tiba2 jumpa, comel pulak tu jadi I pun try lah. Teka berapa kali I buat baru jadi? Lebih kurang 5 kali baru berjaya. LOL! Terukkan I? Nama je Baby Millennium tapi buta IT boleh tahan. Alhamdulillah... comel tengok logo burung warna pink kat sebelah kiri tu. Thanx again to AdamXis! *wink2

emma thank you


Second! I nak berterima kasih kepada widgetindex sebab dari I ada 'binatang peliharaan' comel kat sebelah kiri ni sampailah ikon raya ni. Widgetindex ni dah banyak berjasa untuk I hias sikit2 blog I ni. Azem pun guna jugak! Taeyang if I'm not mistaken. *betul ke eja nama tu?* Btw, you allz mamfoo? I allz tak mamfoo you allz. Bukan apa, I tak minat K-POP. Kalau ya dah lama I guna gambo K-POP artist. Ahakz~ Jadi, daripada si comel, Doraemon bertuko menjadi kartun raya. Sempena nak raya ni kan? Sesuailah kalau I tambah mood raya sikit dalam blog I ni. ^________^

Taeyang


So, you allz... how? Kalau nak tak payah segan2. Klik je tutorial tu. Kalau nak ada widget tambahan, klik je link warna oren tu. Okeylah, nak makan sebelum tidur. ~XOXO~

No comments: