Friday, 9 September 2011

Facial

As salam & heyy y'allz!

I dah lewat untuk tidur ni. 
Nanti takut bangun lewat lak. *padahal tiap2 hari lewat
Esok ada jamuan raya kat tadika.
Errrr...

I buat facial treatment siang tadi.
First time y'allz! *jakun
I need it.
Kebetulan jugak I dah bayar untuk voucher tu.
Duh!

Patutnya I pergi dengan seseorang...
Tapi dia dah nak balik Ireland.
Sorry, Fatmie!
InsyaAllah... next year okay.
I've become their regular customer.
Maybe I will do it every month.
Hehe~

Sangat2 sakit dan sangat2 best!
Sakit?
Sebab dia picit jerawat tu.
BEST??
Sebab dia letak double mask, crystal ball, urut muka dan wapkan muka tu.
Perrrrgghhh!
Hasilnya belum nampak sangat...
tapi I yakin I boleh jaga sendiri.

Maybe this is a birthday gift for myself. ^____^

p/s: Nanti2lah ye I upload gambo b'day gift. 

No comments: