Thursday, 22 September 2011

Hadiah Best Day

Assalamualaikum & heyy y'allz!

Dah masuk 2 minggu hari lahir I berlalu.
Janji nak tunjuk hadiah birthday tapi tak upload lagi gambo.
Biasa2 je hadiahnya.
Tapi, oleh sebab parents terchinta yang bagi...
I jadi suka.
SANGAT SUKA!
Sayang diorang ketat2. LOL
Gitu!
Jom, tengok apa yang they allz hadiahkan.




Ibu yang beri... *wink2


Ayah yang bagi... ^______^


Overall, I rasa happy sangat masa birthday I dua minggu yang lepas. I cuma hangout dengan Kinah sorang je. Tu pun tengok wayang. Dia belanja tiket. Thanx, Kinah! SMURFFFF!!! Oh my Smurf! I'm so in SMURF with those Smurf thingy and the characters too. After this, I mean when I got my 'money' absolutely I would buy the bag and t-shirt. Alhamdulillah, Allah S.W.T. panjangkan umur I sampai la ni. Syukur nohhhh! Hahaha... tak sangka yang ibu dan ayah masih nak bagi hadiah even I kata "Tak payah!". Thank you IBU & AYAH! Smurf you so MUCH!!! ~XOXO~

No comments: