Monday, 19 September 2011

Kenanga

Assalamualaikum & heyy y’allz!



Hmm… I bukannya busy sangat Cuma malas nak menaip. Lagi satu! Kat sini tak ada WiFi. Buat muka tebal jelah nak pinjam ‘berokben’ housemate. Hihihi~

So? Kenanga? Siapakah gerangan si Kenanga? Hahahaha! Okey, okey, okey… ‘Dia’ bukannya kekasih gelap I okey! She’s my new territory. I live in an apartment now! *perlooookah excited?

I sampai Melaka hari Ahad yang lepas. *dah seminggu y’allz!* Sampai2 je penat angkat barang. Yelah tu… bukannya I angkat sesorang. Azem & Norman tolong angkat banyak kot! Dahlah barang I tu macam ‘lari’ dari rumah selamanya. Hua3~ Thank u, guys! Ngee~ Btw, apa yang ada kat rumah sewa baru I ni? Sambung baca kat bawah…

Semuanya ada 8 orang. I dengan Azem senior sebenonya. Tapi dalam rumah ni we allz ‘junior’ lah. Faham? Tak faham sila hantuk kepala. ;P

Kat kawasan ni ada swimming pool. I dah lama mengidam nak tinggal sini dan tak sangka akhirnya dapat peluang. Heee~
Bukannya pasal I nak mandi kolam tapi I nak scenery depan balkoni tu ada swimming pool.
Nasib dapat yang mengadap kolam. LOL! *gedik

Ada 3 bilik tidur dan 2 bilik air/mandi. Macam rumah sewa masa part 2 dulu.
Kat sini ada pegawai keselamatan. So, tak payahlah parents I nak risau2 sangat. Teehee~

I satu bilik dengan ketua rumah. His name is Rafiq. Paling baik dalam kalangan junior2 yang baru I kenal tu kot. Hahaha! *boleh gituuuuuuuu
Rumah I fully furnish. :P

That’s all I wanna let people know I think. Tak perlooolah I nak bagitahu semua kan
Hihihi… alhamdulillah dapat tingkat 1. Legaaaaaaa! Dahlah tak ada tangga. Huhu… 
Kalau dapat tingkat atas sekali?? Macamana? *4 tingkat je padahal*
Overall, I bersyukur sangat3 lah dapat tinggal kat sini dengan diorang semua. Tatkala apartment baru untuk student tu mahal. I dapat yang lebih murah. Okey kan?

p/s: Banyak entry yang tertangguh ni.

No comments: