Monday, 19 September 2011

Perihal Kenduri Kahwin



As salam & heyy y’allz!

Kelmarin…
I pergi ke majlis kenduri kahwin.
Siapa kahwin?
Kawan I yang sekampus kat sini.
Dia orang Tangkak.
I tak ada kawan nak ajak.
Azem tak jadi balik.
So, I 'angkut' dia sekali.
Ibu I bagitahu adik I yang belajo kat KMJ...
yang I nak ke Tangkak.
Adik I expect I nak datang melawat.
I tak ada masa nak lama2 kat Tangkak.
Esoknya kan... ada kelas.
So, I pun ajak dia join sekali.
Supaya I dapat jumpa dia dalam masa yang sama hadir majlis orang.
Jadilah kami bertiga. ^^

Syeila & Syawal.
Dengar nama je dah sesuai.
Hihi...
I excited kot.
Yelah…
dia yang kahwin dulu dalam
banyak2 kawan yang I ada kat mana2 pun.
Alhamdulillah… 17 September 2011…
They allz selamat diijab kabulkan.
I tak datang semalam.

I dah lama tak pergi kerja kahwin orang.
So, agak teruja dalam masa yang sama…
GELABAH!
I tak pernah pergi tanpa parents.
So, semalamnya tu...
kelam kabut I beli hadiah untuk pengantin you allz.
Apa dia?
Ada lahhh…
Senang kata I keluo duit belanja sendiri.
Tak share macam yang lain.
Yang lain tolong ikut je. 
Hehe~
Kalau I tak ada teman  nanti rasa kekok pulak.
Cuma kongsi sikit duit minyak dan tol dengan Azem.

Konklusinya, hujung minggu lepas tak balik.
Yelah, nak pergi rumah Syeila.
Dah janji.
Tak baik tau tak pergi. Lol!
Esok kalau I kahwin orang tak pergi apa rasa? *perasan!
Semoga Allah SWT memanjangkan hayat perkahwinan mereka…
Hingga ke akhir hayat. Tak kisahlah anak berapa pun yek.
Yang penting bahagia ke akhirnya. Happily ever after gituuuu!
Aamiiin...


Di sini I lampirkan sekali gambo2 lawatan... blah3... *tak boleh skema lagi ayat?





Nilah pasangan pengantinnya. LOL! :P



Suka pelamin dia pun PINK! Wee~



Sempat tu jeling... hahaha~



Kanak2 comel yang menari zapin dengan comel. Hihi~




p/s: Minggu ni pun tak dapat balik. L







No comments: