Sunday, 16 October 2011

Banner Baru!!!

As salam & heyy y'allz!

Esok ada presentation jadi agak mabuk sikit buat assignment sampai tak ada idea nak post pasal apa. Boleh? Hahahaha... macam biasa housemates selalu tak ada masa I cuti. Jadi dapatlah I online guna 'berokben' si Azem. Best! Tak ada lah laju sangat tapi dapatlah cari bahan untuk Strategic Management punya assignment. Siapa kata cuti boleh rehat je? Huhuhu... thanx Azem! At least ada something boleh dibuat selain tidur. =P



I pernah bagitahu ke yang ni salah seorang admin dalam Blogger Area? I pun tak berapa nak ingat tapi I rasa belum pernah kot. Well, I wanna tell you bout it now. Yes! I'm one of the admin for this group. Buat masa ni we allz ada dalam lebih kurang 2000 orang ahli yang join the group ni. Group ni kat dalam fb. You just have to click HERE. Actually, there's a banner under the chatbox. Join us! We allz punya objektif nak kumpulkan blogger-blogger dan bukan blogger yang ada kat seluruh Malaysia ni terutamanya student. We allz... I mean all the admins are quite new actually but we try our best to entertain all of you dear followers. Hopefully we could be a 'big family' and create a new area called BLOGGER AREA! ~XOXO~

p/s: Lapo gilaaaaaaaaaaaaaaaaaa! 

No comments: