Monday, 10 October 2011

Everyday I SENGET!

Assalamualaikum & heyy y'allz!

I tak faham dengan diri I. Assignment ada tapi tak buat. Walaupun due date tu jauuuuuuuuuuh lagi tapi I rasa I sepatutnya ambil peluang ni untuk siapkan cepat. Entah kenapa I tak siap-siapkan lagi. Ishk ishk! Tiba-tiba mood nak update blog tu melanda sejak dua tiga empat lima enam tujuh lapan dan sembilan menjak ni. *kenapa tak nak sampai sepuluh je??*


So? Apa pulak dengan tajuk tu? Hehehe... Actually, I've been planning to cover this new hot song called 'Someone Like You' by Adele. *not that latest* It has been quite a long time I didn't record any unplugged version of my favourite song since my first attempt with Beautiful last year. Tapi I tak ada kamera yang eloklah. Itulah masalahnya. Setiap hari I dengo lagu ni. Bukannya tak dengar lagu nasyid. Eyh! I dengo okey cuma tak sekerap dan se'feeling' lagu ni. Lagu ni ada sedikit menyentuh kisah lampau I sampai sekarang. I mean lyrically. InsyaAllah lah... I try kalau tak pakai handphone I pakai je kamera I yang tak seberapa tu. At least bolehlah buat halwa telinga kat YouTube ataupun Facebook. Rya pun ada ada suruh. Tapi tak serious sangat rasanya. *kan Rya?? Haha* I memang nak cover lagu tu tapi tengoklah. Bila I dah sedia. Senang kata daripada tak hafal lirik kepada dah nak hafal 100%. I ni dahlah 'slow' nak hafal lirik sejak-sejak umur dah semakin meningkat. Meningat matang okey! Heeeeeyyyh! Hahaha... 

You allz just wait and listen okay. ~XOXO~

p/s: Hafal 30 juzuk lagi baguslah Mikah! *setuju!*

No comments: