Sunday, 23 October 2011

TAK BERHASIL!

Assalamualaikum & heyy y'allz!

I rasa balik JB kali ni tak mendatangkan hasil sangatlah. Jauuuuuuuuuuh lebih tak berhasil berbanding yang I balik sini last time.You won't know why because I don't wanna tell you. I rasa you allz, siapa-siapa pun yang baca blog ni mesti tak tertarik langsung dengan post I kan? Yelah, tak ada post yang happy. Semua pasal I rasa stress dan sedih kan? Dah tu kenapa datang ke blog I lagi? *emo pulak!* Sorry sorry sorry... I memang PMS memanjang sejak-sejak ni. :P

Macam-macam perkara yang mengganggu kepala otak I ni. Friendship problem, money problem, health problem, family matter and my own personal problem. I always see a counselor during my days and when I still in KMJ. But now... UiTM KBM don't provide any special counselor just to help students with their personal problem. Actually, they should provide! Why? Yelah, takut-takut ada orang nak bunuh diri ke sebab stress. Tiada yang mustahil kat dunia ni. Btw, kenapa family matter dan bukan problem? Sebab I tak anggap famili I sebagai satu masalah atau sedang bermasalah. Semua famili ada isu masing-masing. Oh! Please admit y'allz. Every each one of us has its own family issue. The difference is we are having different situation and different family members. Agree? I nak cakap pasal macam-macam tapi kalau pasal kesihatan tu I dah pernah mention so tak perlulah lagi. Kecuali pasal masalah insomnia I yang dah berlanjutan. I rasa akan ada satu post khas untuk topik tu nanti. Pasal kawan? Tu pun I akan sebut dalam satu entry yang khas sebab itu kes yang sangat 'special'! LOL~  Pasal duit pun you allz dah tau. *bagi orang yang setia baca blog ni. Ada ke? Haha* Masalah peribadi I sendiri pun I takkan berani cakap dalam blog. Masalah I sangat complicated. SANGAT! You allz takkan faham apa yang I rasa. I harapkan Allah je faham sebab Dia Maha Memahami. Again, thank you to those who still reading my entries. I love you... ~XOXO~


I keep my promise y'allz. I nak bagi you allz tengok famili I yang baru. Hehehe... 
He's WiFi! I bet he'll be a very handsome boy in a few more years. XD

No comments: