Friday, 11 November 2011

Busy kah?




Tengok jelah! Busy tak busy you allz kata? I tak dapat bayangkan sebenonya next week macam mana dengan I ada individual presentation lagi hari Khamis nanti. Ya Allah! Tolonglah hambaMu ini agar jauh daripada melakukan dosa dan jatuh sakit. *amin* 




Esok I dah kena berangkat ke Melaka. Pukul 4 petang lebih kurang dah nak bertolak ke KL Sentral. I malas nak cakap pasal trip. I doa je yang perjalanan semuanya selamat daripada pergi sampailah balik semula tu. InsyaAllah lah 9 pagi nanti I dah berada di atas jalan raya sambil memandu kereta Perodua Kelisa kesayangan I tu. Huhuhu~ Sedih jugaklah cuti disingkatkan. Redha, pasrah dan cuba berseronok dengan apa yang perlu dilakukan. I can do it! Orang lain mungkin mulakan hari 'kerja' Isnin ni tapi I mula esok. Phewww! Tak pelah, asalkan sihat dan panjang umo. Kan? Okeylah, I nak makan sikit sebelum tidur. *sikit ke?* Tata you allz... insyaAllah I akan update lepas balik dari trip ke Langkawi tu ye. ~XOXO~

p/s: Tak habis packing lagi you allz! 

No comments: