Saturday, 26 November 2011

Langkawi II

Assalamualaikum & heyy y'allz!

Seperti yang I janjikan, I nak ce citer tentang apa yang berlaku dua ke tiga minggu yang lepas. Memandangkan banyak yang I dah lupa, I start daripada hal trip ke Pulau Langkawi. As you allz know, this is my second time travel to Langkawi Island, in the same year you allz. Hebat tak? Bagi I hebatlah... sebab bukan senang I nak berjalan dan I tak suka melancong ke tempat yang I pernah pergi dalam tempoh tak sampai setahun. Most of my friends do know that I objected the idea of going to Langkawi but it happened already y'allz. Jadi, kenapa rumah dah siap tapi pahat masih berbunyi ye tak? =P

Well, I don't wanna tell any story. Let the photos speak itself. (=

































Puas?? Banyak lagi gambo tapi I malaslah nak upload semua you allz. Lagi pun, lebih banyak yang orang tangkap. Ada jugak yang I tangkap sendiri. Nak tengok?
































Okay y'allz! I just wanna fulfill my promise. It's late already. Good night y'allz! As salam &...
 SALAM MAAL HIJRAH!!! 
I hope I can be a better and better Muslim. I harap sangat-sangat semangat jihad I semakin kuat. 
Sesungguhnya, jihad yang paling besar adalah jihad melawan nafsu. Semoga umur we allz semua panjang dan sihat sentiasa. Amal ma'aruf, nahi mungkar. 
InsyaAllah, we allz semua dirahmatiNya.
~XOXO~



No comments: