Thursday, 24 November 2011

Nafsu Gajah!

Assalamualaikum & heyy y'allz!

Hmm... minggu ni still busy lagilah y'allz! Esok ada individual presentation tapi gigih lagi kan online bagai. Semata-mata nak bagitahu yang I busy. Macam-macam lagilah yang berlaku selepas balik dari trip ke Sungai Besar. I don't know whether I still remember all the story that I wanna tell you allz. 

Hari ni mood I okey je tapi I bengang dengan seorang pensyarah ni. Malas nak cerita sebenonya. Suka hati dialah nak terima ke tidokkk surat cuti I tu. I dari duluuuuuuuuuuuu lagi tak berkenan dengan cara dia. Hmm... bakal jelah ibu dan ayah I ajo supaya hormat orang tua. Ikutkan nafsu amarah I memang nak gaduh beso dengan dia tadi. Bukan apa... cuma nak menegakkan hak I. That's all y'allz!

Dah tu, lepas kelas habis petang tadi konon-konon nak beli nasi lemak kat satu kedai ni. Sekali tutup! Semakinlah sedih! Tapi Allah tu dah tentukan rezeki hambaNya. Hasrat I yang berkobar-kobar nak makan kek Cheese Secret Recepie akhirnya tercapai. I siap ambil brochure kat DP kot last week. You allz mampu? LOL

Pergi Jusco nak beli ayam goreng je untuk makan malam tapi orang tua-tua kata kalau dah mengidam tu baik pergi cari. Last2 terkopak-kopaklah duit I beli kek tu. Lol! I tak kisah asalkan nian dihati ni tercapai. Tak cukup dah makan nasi, ayam goreng 3 ketul I telan dalam masa 1 hari. Lepas tu beli lagi kek 3 pieces. Masa I menaip ni I sedang jenuh menghabiskan kek terakhir sambil minum air susu sejuk. *full crea you allz!* Whoossshhh! LOVE IT. Tak terkata sekali sekala dapat layan tekak mat saleh I yang kadang-kadang melampau ni. Nafsu gajahlah katakan!


Nampak kotak je dah meleleh air liur kieennn... =P


This is my last one... Classic Cheese Cake. AWESOME! ;D

Okeylah y'allz! I nak prepare sikit-sikit untuk presentation petang esok. Tata... insyaAllah I akan ce citer apa yang I dah rancang tu okey. ~XOXO~

p/s: Dapat share dengan orang-orang yang tersayang lagi best. :)

No comments: