Wednesday, 2 November 2011

STOP!

As salam & heyy y'allz!



I nak post entry pendek-pendek je hari ni. *Boleh percaya ke ni?* InsyaAllah lah... I try my best okay. I nak cakap yang malam Sabtu lepas I pergi ke klinik sebab kulit muka I makin teruk ingatkan nak mintak terus surat  untuk consult specialist tapi last2 I decide untuk guna dulu krim muka yang doktor bagi. Doktor tu dahlah tak mesra siap nak sentapkan aku lagi! Tak jaga hati pesakit langsung. Yelah, kau doktor aku faham. Bukan marketer kan??? *sentap tak?* Then, he did ask me to stop every product that I'm using now. 

STOP! 

EVERY EACH PRODUCT. I guna dalam 8 jenis produk dalam satu masa tanpa I perasan so mungkin itu yang bad side effect tu kat muka. So, I ikut je nasihat dia. Bagi masa dalam seminggu, kalau I tak puas hati I boleh 'lari' jumpa doktor pakar. Which I think, I should have consulted a specialist months ago. Tak apa, I tawakkal je. Dah malas nak fikir banyak-banyak sebab duit dah masuk you allz. Mulut ni senyap jelah! Hahaha~



p/s: Cukup pendek tak?

No comments: