Friday, 4 November 2011

Tak Ada Hati

As salam & heyy y'allz!

Ni entry sambungan semalam. Yang tahu, tahulah... yang tak tahu nasiblah. I bengang gila tadi bila tahu yang trip tu jadi. Yes! The trip is on 11th November, next week. Should be on 20th something. Don't know lah you allz. I malas nak fikir. I jujur cakap yang I tak ada hati dah nak pergi. Ikutkan jelah apa yang bakal tersurat. Entah siapa penyebab tarikh asyik bertuko pun I malas nak ambil tahu lagi. I pergi demi markah assignment je. I rasa tak boleh compare kenangan I pergi dengan kawan-kawan 'course' lain tu. Tak payah nak ambil hatilah. Menyampah I! Menyusahkan semua orang. Kasihan ibu dan ayah I dah sampai Ayer Keroh patah balik sebab tak jadi ambil I. I balik esok petang dengan kereta I tu. Malas nak ulang cerita semula. Like what I've said, siapa tahu untunglah. Dah stress macam tadi tu, ada pulak kawan-kawan yang macam D'zan, Norman & Azem semua untuk dengar cerita masing-masing. At last, after had our dinner *except me* we went to Jusco. Karaoke dua jam you allz! Taklah dua jam betul-betul tapi sekurang-kurangnya terluah jugaklah emosi ni. Hehehe~ Yang best bila dapat nyanyi lagu Someone Like You, Kisah Hati & Beribu Sesalan. Diva sangat semua! Yang nyanyi lagu Awie pun join sekali. Mamfooo? LOL! Okay, I think that's all for this entry. Tak sabo nak balik esok. Sangkak betul hal trip ni tau! *tak habis-habis*


3 comments:

azzaharul azem said...

kannn.....takpe, demi esainment, uols perlu tahankan diri okeyh....yang penting u have to prove that u go there only for esainment.. :)

Cik Naz Zuren di Dunia Realiti said...

Same here...I go to Langkawi just for the 30% assessment...For the sake of the project...

Mikah Lurima said...

azem>> of coz! dan aq nk beli gelang yg putus hari tu. lol~

t.j>> yeah!