Friday, 2 December 2011

Spice Garden

Assalamualaikum & heyy y'allz!

I dah mula rasa ngantuk tiba-tiba tapi ini je waktu yang ada. Minggu ni I plan nak balik tapi tak jadi sebab esok ada seminar subjek Issue in Marketing. Eh, kenapa I cerita pasal seminar ek? Tak ada kena mengena dengan tajuk rasanya. *actually ada!*

You allz tau tak apa itu 'Spice Garden'? Hah, apa? Taman Pedas? Bukanlah! Kenapa pulak taman tu nak pedas. Lol! I cakap pasal Taman Rempah kat Melaka ni. Hujung minggu kali ni ada Karnival Mahasiswa (KARMA) anjuran UiTM Kampus Bandaraya Melaka. So, apa kena mengena dengan Taman Rempah? Ada banyak event yang buat kat Taman Rempah. Malam ni pun ada sebenonya. Housemates I  pun ada buka gerai jual keropok lekor bagai kat situ. 

Karnival MEGA Mahasiswa (KARMA) 2011



I busy esok dengan seminar dari 8.30 pagi sampai 4.30 petang, malam tu I akan buat persembahan untuk malam penutup MADIM. Apakah pula MADIM itu? Hahaha! Macam-macam singkatan kan? MADIM stands for Malam Dikir Mahasiswa. Malam ni saringan pertama dekat auditorium kampus je tapi finalnya esok malam kat Taman Rempah. Datanglah ya! InsyaAllah... I nyanyi kot esok. I setuju nak perform pun sebab I fikir I tak jadi balik JB. Ramai tak tahu pasal hal ni sebab I malas nak kecoh-kecoh. Siapa je yang nak tengok kan? That's why I tell about it in this blog not in Facebook or Twitter crystal clear. I perform biasa-biasa je esok. Just to fulfill people's request and enjoy my weekend. Haha~

Malam Dikir Mahasiswa (MADIM)



p/s: Tahniah kepada pencipta-pencipta lagu dan artis-artis yang dapat pergi final AJL. 

4 comments:

KizZ said...

malam dikir?dikir barat kah?

Mikah Lurima said...

KizZ>> yUP!^^

Edy Fee said...

lama gak aku tak dengar org berdikir

Mikah Lurima said...

Edy Fee>> ouh, suka ke? Tu pun kali pertama tengok live kat kampus. haha