Monday, 30 January 2012

AJL 26 Tak Habis-habis

As salam & heyy y'allz!

I yang tak habis-habis sebenonya nak komen pasal AJL malam tadi. Hahaha~ Okey, bagi pendapat I pentas dia lawo dan nampak hebat hanya masa opening tu je. Next performances pentas tu biasa jah! Tak ada sangat pun elemen yang ditonjolkan. Kenapa? Tak sempat siapkah pentas tu? Huhuhu... don't get me wrong. I'm a fan of AJL too. Just wanna say a little bit more about other things.

Lepas tu... ikut expectation I lagu Penakut jelah yang tak ada dapat apa-apa sebab lagu-lagu lain ada dalam list AJL 26: The Expectation. I don't wanna comment more on the result. Kiranya apa yang I agak tu mengenalah cuma tak ikut turutan jelah. Well, Awan Nano did win for 'Best Song' in Anugerah Planet Muzik(APM) last year. So, it was not impossible at all for that song to win in AJL again. Right? Plus, if I wanna give some criticism, I would say even though Haifz won it but by far he's the most 'selekeh' winner for AJL lah. Okay! Siapa sangka, tak payah keluo bajet yang beso... pakai track bottom je dengan t-shirt yang I buat tidur. Hahaha~ You mampu? I tak mampu you allz. At least kak Ning Baizura masa nyanyai lagu Awan Yang Terpilu dulu mucul tak pakai kasut atas tikar dengan pakai baju kurung tu kira molek lagilah. Itu kreativiti masing-masing. I kritik bukan bermaksud I puji sungguh sungguh dan tak bermaksud I mengutuk ya. Sila fahami betul-betul. 

That's all I wanna say. ~XOXO~

p/s: Dah tak ada dah iklan artis main air. =P

No comments: