Monday, 30 January 2012

Anugerah Juara Lembu??

As salam & heyy y'allz!

Selain AJL 26 ada juga event lain yang disiarkan secara live stream di internet. Contohnya, ceramah agama oleh Ustaz Azhar Idrus. Alhamdulillah, baguslah siapa yang dapat hadir. Yang tengok online pun bagus. I bukan tak minat ya tapi AJL sekali je setahun you allz. Tak salah rasanya untuk tonton. I know a lot about art & music so I believe that there's no harm for me to watch or listen to the annual tv show. 

Well, it's appropriate lah for those 'good people' to say like that in the Facebook. I tahu yang pergi majlis ilmu lagi bagus, jauuuuuuh lebih bagus tapi mengherdik we allz yang sibuk menonton AJL 26 tadi dengan macam-macam cara sangat tak berkesanlah untuk menarik orang dan sungguh kurang bijak. Wajarkah you allz baru lepas dengar ceramah agama guna perkataan 'lembu' kat untuk gantikan huruf 'L' dalam ejaan AJL? #sedih Tapi, ada I kisah? I tengok jugalah AJL 26 sampai habis. Hahaha~ InsyaAllah, Tuhan faham kita berhibur ala kadar. #peace (=

Ustaz tak salah apa-apapun... I pun minat dia. Siap 'like' lagi kat Facebook. Pandai ustaz edit gambo. Cuma tu jelah I nak lontarkan pendapat tentang apa yang I baca dalam Facebook. Peminat ustaz juga rasanya tu.

Imej daripada blog ini.

Okeylah you allz, I nak switch off laptop ni dari petang tadi kasihan kat 'dia' penat. Hehe... good night you allz! As salam... XOXO~

p/s: Teringat lagi ceramah Imam Muda Asyraf kat KBM dulu. BEST!^^

No comments: