Monday, 26 March 2012


Assalamualaikum & heyy y'allz!


I punya tak tahu nak letak tajuk apa sampai last2 I tak isi pun title kat atas. Haha! Apa tidaknya banyak sangat idea untuk title akhirnya tak payah letaklah senang. Kan? Patutnya I ada banyak peluang nak letak entry2 baru tapi sejak malam kelmarinlah... something came out! Siapa yang ada singgah blog ni mesti tahu yang Malware keji tu dah mula nak bertapak kat blog I. Tapi alhamdulillah sekarang dah okey semula. Nanti I cerita kat entry baru okey.

Sambung balik cerita I. Tadi lepas habis kelas petang I teruslah singgah kedai kuning *nama bagi sendiri* kat area Kampung Morten. Biasalah I punya favourite menu kalau pergi situ mesti Nasi Goreng Seafood. Keh3~ Tak lupa teh tarik sekali, dua-dua tu bungkus je sebab I kan loner tak syok makan kat kedai seorang diri ni baik bawa balik makan depan tv. Lagipun solat Asar belum buat masa tu you allz! Otw balik ke rumah tu I tiba-tiba je rasa nak singgah bank. Sebelum tu ada hajat konon-konon nak beli something kat CoolBlog entah macamana pula boleh datang idea lain. *gedikkan?* Sengaja je nak jengah mesin ATM tu manalah duit dah masuk ke kannnn?? Hahaha!

Sayangnya Bank Islam *kat sebelah kiri* dah terlepas, jadi I pun bagi signal ke kanan. Confident jalan ke Maybank tapi keluokan kad Bank Islam. Lol! Tak lamalah tunggu line... 10 saat je. Slow je tahu... mula-mulalah... lepas tu bila dah klik pada 'Simpanan' tu pun perlahan je nak keluo figure kat skrin tu. Ce teka ce teka!

4 digit you allz! Hahaha

Maksudnya YPJ dah masukkan duit I!!! ALHAMDULILLAH! Syukur sangat... somehow I dah dapat agak masa tu yang figure tu lambat keluo sebab tulah. Duit I dah masuk. LOL! *serious* Alah you allz... bukannya banyak pun cuma I terlalu gembira sebab... entahlah. Me & my friends have been planning to hang out together in KL this end of March then I've been worried about the unpaid study fee for this new semester. However, after the money has been deposited to my account like so sudden I can see my future back... like so bright! Hahaha~ Over acting right? Biasalah tuuu... risau kot hutang nak bayo macam-macam. Datang kelas pun mahu tak mahu je. Sekarang dah tak ada alasanlah... hehehe. Terima kasih, YPJ!



Terus!!! Tengokkan CoolBlog dah tutup I dandan nak singgah KFC alasannya nak beli Crushers yang I tak pernah rasa tu. Padahal semalam baru makan kat KFC dengan sepupu I yang datang sini. Hihi... sebagai tanda yang I ni dah masuk fulus... belilah apa-apa ye tak? Walaupun duit tu belum disentuh lagi sebenonya. It's okay, I still have cash in my hand. *in my wallet lah* Tak agak-agak parking depan pintu KFC walhal tak ada parking lot. *parking penuh you allz* Ingatkan nak beli Oreo Crushers tapi dah habis. Huhuhu... oleh sebab belum pernah try apa-apa so I belilah Chipsmore Crushers. Dah tu pandai jugalah cashier tu tanya I, 

"Ada apa-apa lagi?" 

Silaplah aku sebagai marketer wannabe ni selalu kalah dengan soalan tu. Elok-elok nak order Crushers je tak pasal-pasal aku beli Cheezy Wedges sekali. *favourite tuuuu* Bak kata sepupu I, pergi KFC tak makan ayam goreng macam tak lengkap. Bagi I pula tak makan Cheezy Wedges yang tak lengkap. Hahaha! Malahan rasanya lebih sedap daripada semalam... maybe sebab semalam duit tinggal sikit kot? *matilah* Kidding! Hari ni cheese dia banyak. (:





p/s: Esok nak beli apa ek...? =P

No comments: