Friday, 30 March 2012

Earth Hour Konon!

Assalamualaikum & heyy y'allz!


Ibu mms ni tahu! 
Thank you ibu. Loooovvveee~^^

Hmm... I ada macam-macam cerita. Sejak semalam nak post entry tapi tak ada mood. Hari ni lagi banyak idea tapi tak sempat. Banyak hal nak kena fikir dan nak kena uruskan. Almaklumlah esok I nak berangkat ke KL. Alasannya bagitahu orang lain nak sambut Earth Hour dengan kawan-kawan. Ada Sakinah, Yam, Abang Usop dan mungkin ada lagi member yang nak join sama-sama. Memang betul pun konon-kononnya nak celebrate sama-sama tapi faktor utamanya lain. The main reason is I wanna go ...

SHOPPIIIIINNNGGG!!!

Brendan shopping cart

Hahahahaha...! I dah plan dengan bff I sejak sem ni belum bermula lagi tahu. Hehehe... ga-ya-gih kata Azem. Gigih! Yelah, alang-alang dah ada kawan yang stay sana apa salahnya. Lagipun sementara duit ada lagi. Nanti dah nak akhir sem masa tu poket ni dah tersedak-sedak. Lol~ Mula-mula plan nak drive dengan syarat Azem ikut tapi dia tak jadi ikut. Dia ada hal katanya. Jadi, I pun belilah tiket bas semalam. Bila fikirkan pergi seorang je I pun tak jadilah nak bermalam tapi... Abang Usop sudi nak tumpangkan I kat rumah dia. Maka akan 'berkampung'lah kat KL esok. Hehehehe! 

Excited sangat ni! ^_^ I tak tahulah macamana meriahnya esok. InsyaAllah semuanya berjalan lancar diharapkan. I niat baik je nak jalan-jalan teroka bandar metropolis kegemaran I tu. Yelah, I ni kan orang Selatan jauh nak ke KL. Last year ada juga jejak tapi dengan kawan. Esok akan jadi pertama kalilah I ke KL seorang diri naik bas. Teruja nak tengok Terminal Bersepadu Selatan (TBS). Puduraya dulu I tak pernah jejak so yang ni I kena jejakkan kaki at least one time. Sakinah akan jemput I kat TBS nanti sebabnya I tak tahu jalan okey. Nampak beno jakunnya! Tak apa I tak malu pun nak ngaku. I orang JB which is bandar juga tapi KL bukan tempat I membeso. Buatnya kawan-kawan nak dengki I tinggalkan I kat mana-mana memang menangislah I silap-silap kena culik. *na'uzubillah*

Okay, got to go. I'm so tired and I need a quality rest since I'll use a lot of energy tomorrow. Tata you allz... XOXO! As salam...

earth hour

p/s: Don't forget to switch off your lights on Saturday 31 March (tomorrow) at 8:30pm to be part of the world's largest voluntary action for the environment.

2 comments:

Nads Couture said...

saje blog walking..jumpa pula blog ni..nice blog..so i follow u :)

Mikah Lurima said...

Nads>> Thank u 4 commenting n following me. (=