Saturday, 24 March 2012

Permainan Lapar


Assalaimualaikum & heyy y'allz!

Hmm... feeling2 kononnya petang semalam ada harapanlah nak jumpa geng Blogger Area sekali non hado! Sedih I tahu tak? Gigihlah juga kan datang ke CoolBlog area kampus I sebab nak bertemu admin-admin yang kata nak buat gathering kecil-kecil je. Sekali sampai seorang admin Blogger Area pun tak ada. Memanglah I datang lewat tapi I dah bagitahu awal-awal. Rupa-rupanya tak jadi sebab semua orang ada hal kecuali bos we allz. Hahaha! *eeeeww! Bos ke? =P* 

Jadi, dengan tak ada perasaannya I pun berjalanlah nak balik ke kereta sekali terserempak dengan kakak angkat I, Kak Nora. Masa tu dia driving. Dandan suruh I masuk kereta ajak I minum kat kafe Apartment Yayasan Melaka a.k.a. A.Y.A.M.. Dia nak fetch tunang dia yang satu kampus dengan we allz sebenonya. Alahai, minum teh tarik je tu pun akak I belanja. Sekali dia ajak I tengok wayang temankan dia malam tu memandangkan tunang dia nak balik kampung. Mula-mula I tak nak lagi pun tak ada bajet selain daripada dah ada janji dengan Norman nak pergi makan malam sama-sama dari malam sebelumnya tak dapat. Dah akak I kata nak belanja last2 I ikutkan jelah sebab dah tak ada alasan nak bagi. Petang tu beli tiket dulu lepas tu malam akak I fetch dari apartment I.


Itulah ceritanya... punyalah panjang lebar I ceritakan? Nak cakap pasal cerita apa je yang I tengok sebenonya... Ini pula review yang bagi!



So? I give 3.5 stars for this movie. 'Thanx' to the wardrobe because of that I increase the rate. Haha! Plus, I like the actors in this movie. The heroin is gorgeous and hot male celebs too. Kawan-kawan I sukalah tengok cerita ni tengok pelakon lelaki dia hot bagaikan... sengal! I tak tengok trailer dia fully cuma teaser kat tv jelah dan review kawan-kawan yang dah tengok sehari awal. Mungkin jugalah I ni terpengaruh dengan review orang lain. 

Thanx a lot lah to my sis for paying the tix. Kasihan akak macam boring je tengok movie tu. Ramai you allz dalam panggung malam semalam. Siapa yang belum tonton lagi bolehlah tengok. Is not that bad. I lagi benci Twilight Saga. =P

p/s: Tuhan dah tarik nikmat I untuk tengok wayang rasanya...

No comments: