Thursday, 22 March 2012

Super Senior!

Assalamualaikum & heyy y'allz!

Okey, sudah-sudahlah... dah 3 minggu lebih pun berlalu. I pasrah dan redha dengan ketentuan Ilahi. Life goes on right? So, I'm going to share more happy & excitement story. Don't get me wrong! I'm not going to share any story relates to Super Junior okay?! =P

Sebenonya, ini sem terakhir I kat kampus. I sekarang sedang belajar macam student lain kat kampus jugak cuma I sepatutnya dah praktikal tapi I mengada-ngada nak extend. Kenapa? Okey, dah penat dengan soalan tu. Jawapan paling jujur & relevan adalah sebab I nak jaga pointer a.k.a. CGPA dan terlalu stress disebabkan sem-sem sebelum ni jam kredit I terlalu banyak. Jadi, itulah yang I maksudkan dengan 'super senior'. Hanya student yang extend je mampu jadi super senior kat kampus ni. You allz ada?? Haha! I lah antaranya... ngee~ So I akan buat internship masa sem hadapan which is my 7th semester and last one. *insyaAllah*

Pandai jugalah ibu I nak mengubat hati I yang lara ni, malam yang Baby meninggal tu ibu I bagi duit, bukan untuk shopping tapi beli Domino's Pizza. Alasannya sebab katanya I yang nak sangat daripada hari tu tapi I dah tak ada nafsu sangat dah pun. Masih bersedih lagi you allz! Plus, my mom tak masak. Sedihlah masa tu dalam kesibukan I nak packing bagai, ibu I ada orang tempah kuih tambahan lagi I terpaksa juga keluo untuk beli barang dan pizza sedangkan baru lepas nangis-nangis. )=








Alah, I tahu sangat yang ibu I nak pujuk hati I yang gundah malam tu. Wajib okey untuk I beli CinnaStix tu kalau pergi Domino's Pizza! Sedap... I suka manis-manis ni lagipun I sedang bersedihkan masa tu jadi layaklah I makan makanan manis untuk hilangkan kesedihan yang melanda. Tu pun kena tambah duit sendiri.  *eleh, sikit jah!* Hehe! Btw, kalau you allz nak belanja I pizza, pastikan Aloha Chicken, Beef Pepperoni atau Hawaiian Chicken okey sebab itu je yang I makan. =P

Sebelum I bertolak balik 4hb Mac yang lepas tu macam-macam I kena packing... antaranya tilam & wardrobe sebab I tak ada benda tu sebelum ni kat apartment ni. Thanx to my mommy for helping me. And my dad too! For giving a lot of pocket money. Hahaha! ^_^ That's why if you can see... I'm smiling in the photos. *walhal pakai shades nak sorokkan kesedihan*





Btw, hari Isninnya tu bangun lewat you allz! Penat gila drive sampai tertidur 45 minit kat Machap pun masih tak cukup. Unpack barang tu semua lagi... aduuuuhhh! Alhamdulillah semuanya settle malam tu juga dan tak ada kelas hari Isnin tu. Fuhh! (:

No comments: