Sunday, 29 April 2012

Baju Raya

As salam & heyy y'allz!

Hawau u? Haha! Macam gedik je taip macam tu. *dalam sms je I taip macam tu* Apa kabo? I mula taip entry ni seminggu sebelum I dengan famili pergi Batu Pahat untuk shopping kain baju raya. *bermula 19hb* Sebab I tak mahu lupa cerita pasal benda ni. Ini boleh dikatakan 'ritual' setiap tahun. Samada I ikut ke tidak tetap akan diteruskan. Kenapa mesti kat Batu Pahat? I dunnow... since I can't remember... we allz dah selesa dan biasa shopping kain Batu Pahat instead of pergi ke Tangkak which is known as 'syurga kain'. I dunnow, I pernah belajo kat situ. *masa KMJ dulu* I tak rasa pun banyak kain yang cantik. *just saying* Ataupun! Mungkin juga sebab kampung ibu I kat Parit Besar, Batu Pahat. Hmm... maybe...

So apa yang dah jadi last week?? Tengoklah sendiri...

Ini masa baru je sampai.
All I can say is,
that promoter memang ada chemistry dengan we allz.
Especially, my sis! lol~


Mahu tak rambang mata kan?
Kalau I jadi orang perempuan pun I boleh excited gila macam ni.
Ahakz!




Orang perempuan ek bila cari kain...
I boleh tahan lagi tengok harga ni.


I tak tahu masa ni ada sale.
No wonder lah my mom nak datang sini hari tu.


Ya! SEMPAT! 
Hahahaha


Pengsan tengok harga.
Ini dah sampai bahagian kain mahal-mahal.
Kenapa harga macam tu?
Sebab tu semua kain ala-ala batik sutera macam tu.
Plus! They are all limited edition & exclusive y'allz.

Nampak tak ada kotak merah kecil tu?
Itulah nama kedai kain yang I biasa beli kain untuk baju raya.
Sorry lupa bawa kamera masa beli. 
*bagus supaya orang tak tahu kain apa. Lol!*

Ini gambo berangkai.
"Eh! Cantiklah..."

Kejap... kejap!
"Let me think."
*monolog dalaman*

"Ah! Tak naklah."
Hahaha... adik I memang gedik!

Nama pun bahagian kain-kain eksklusif kan?
Kondusif je siap ada sofa.
Makin lamalah jawabnya kat sini.
*boring*



Tak silap I, ini kain batik 1 Malaysia rasanya. (:

Ini kain yang RM400++ tu.
Cantik memang cantik tapi...

Ini antara kain batik 1 Malaysia tu.
RM100 je sepasang. *je*




Agak-agaknya... 
apalah warna tema baju raya famili I tahun ni ek?
Boleh teka tak?
Siapa boleh teka I bagi cekidis. ;P 
*olok-olok je*

Kata promoter India yang layan we allz tu, Rashid Sibir, Pengarah Drama terkenal Malaysia tu pun shopping kain kat sini. Bukan dia exactly lah tapi mestilah orang-orang tersayang dia kan? Kira hebatlah juga tempat ni. Selebriti pun datang okey! Dah tu datang dari Seremban lak tu.

Lebih kurang 2 jam lah we allz spent time kat Euromoda Batu Pahat ni. Selain ke sini we allz biasa singgah yang kat belakang stesen bas kat bando Batu Pahat tu. Apa? Mahal? Jangan risau... setiap harga tu adalah untuk sepasang punya. Bukan semeter okey. Kalau semeter non mamfooo lah you allz. Ahakz! Tapi itulah yang I cakap... lupa nak bawa kamera sekali masa masuk kedai kat sana. Yang penting you allz tak tahu I punya kain yang mana. Haha! Ya, I suka berahsia lebih-lebih pasal baju raya. Baru feeling bila raya! *eleh, puasa pun belum lagi* Ini pun untunglah... mula-mula lappy I tak dapat nak trace file memory card kamera sebab lappy tu baru je lepas format baru. Jadi, segala binatang virus dah tak ada. Memori kad kamera pula yang affected. Tu yang I frust tak dapat post entry ni awal. Thank God lah balik Melaka tanya si Rafiq. Dapat pun scan semua. Alhamdulillah hasilnya dapatlah letak gambo. Hehehe~

I bukan nak berbangga ke apa tapi sangat bersyukur sebenonya sebab dalam famili I, I lah orang yang paling diperlukan dan dihargai pendapatnya bila datang bab shopping pakaian termasuklah kain untuk tempah baju raya. Biasalah famili I ikut tema you allz. So, semua nak kena synchronize! Bermula daripada pemilihan warna kain, tona kain, texture kain semuanya akan ikut dan ambil kira pendapat I. Walaupun bukan I yang keluokan duit. InsyaAllah one day maybe I'll support everything. ^_^

Terima kasihlah kat parents I dan adik I sebab sentiasa buat I rasa diperlukan. I sangat suka bila I rasa diperlukan terutamanya bila they allz nak pilih baju raya, pakaian-pakaian biasa dan sebagainya. Even tudung pun I yang pilihkan selalunya. Senang kata I kena ikutlah setiap kali ada misi macam ni. LOL! Hellowwww! I ni still macam lelaki lain juga, bukan suka pergi kedai kain bagai ni tapi dah I minat fesyen dan sentiasa nak pastikan yang famili I paling standout, do it right dan tak jadi fashion victim masa hari raya, hari-hari biasa ataupun masa ada function2 tertentu. (:

p/s: Harap-harap tailor still terima tempahan lagi. 

Sunday, 22 April 2012

Happy EARTH Day!

As salam & heyy y'allz!


Source: zazzle.com


Okay, this is a very short and quick post. I would like to say, "Happy EARTH Day!", to all of you dear earth population! Ahakz~ Don't ask me why do Earth Day and Earth Hour are in two different days. Because I don't have the answer. Just shut up & celebrate it by appreciating our earth. Reuse your plastic bag instead of buying it especially on Saturday. Buy hybrid car if you're rich enough. ;P And no complaining why it is so hot nowadays 'coz it's all our fault. So, start taking care of earth's 'health' besides you take care of yours. Love our earth! ;D

Look! How beautiful is that, huh?
*SubhanAllah*

p/s: Chasing the bed!

New Background

As salam & heyy y'allz!

Inilah dia bila dah cuti. Assignment tak pula tu... kecuali kenalah juga baca sikit-sikit manual SMM *Strategic Marketing Management* tapi nantilah. I tadi stuck kat satu web ni *don't wanna name it* yang I biasa cari imej atau grafik yang berwarna-warni terutamanya imej yang ada warna kegemaran I. Pink! (=

Banyaklah yang I download dan biasanya antara banyak-banyak tu I akan gunakan sebagai background. Before this I guna yang ni as my background...


Tapi lepas tu I dah rasa jemu. Usah kata I tuko avatar untuk Twitter je tapi dengan background sekali I ubah. Lol! Dah tu tempiasnya kena kat Facebook sekali. Default picture pun kena tuko baru sebab I dah naik jemu. Boring! Selamat tak tuko kepada timeline sowuteva tu. Lecehlah sebab kena ada cover photo. It is ridiculous lah for me. Come on! It's freakin' Facebook not a blog. *sigh*

Sekarang blog I dah jadi macam ni!

Hehe... cantik tak?
Tak kisahlah cantik ke comel ke tidak ke...
I punya blog. ;P

Masih gunakan unsur colour blocking. Tak tahu apa tu colour blocking?? *seriously?* Okey, nanti I buat satu entry khas untuk terangkan tentang colour block trend yang sangat popular sejak-sejak ni. *insyaAllah* Rugilah you allz yang suka fesyen especially if you allz tak tahu-menahu tentang benda ni. Btw, background lama I tu sangat colour block tapi nampak feminin sikit at the same time dan high class. Ala-ala corak urban batik macam tu. Tapi background baru ni masih ada unsur yang sama cuma lebih kepada keanak-kanakan, cute dan muda. Memandangkan mood I sekarang macam tu. *Always like that actually!* Sebab itulah I pilih imej tu. Lagipun I memang sedang excited dengan warna-warna terang macam tu. Tak ada kena-mengena dengan trend baru tu okey sebab I memang dari dulu suka benda-benda yang colourful ni. Hihi... 

p/s: Setiap apa yang kita pilih mesti ada sebab dan jalan ceritanya...

Friday, 20 April 2012

They Accept Me!


Assalamualaikum & heyy y'allz!


I got it!!! 


Hahaha... I dapat apa? I dapat buat praktikal kat Uda Holdings tulah. Yup, at Plaza Angsana in JB. Syukur sangat-sangat... Alhamdulillah! *tak terkata betapa bersyukurnya*

I hanto surat Jumaat lepas... petang tadi they allz called I. Mula-mula pagi dah call tapi I tidur lagi. Haha! Ingatkan nak tanya apa-apa lagi ke atau nak suruh I datang interview rupa-rupanya akak yang call tu cakap I punya permohonan dah diterima dan dia sedang isi surat jawapan tu. Wow! So fast huh? I just didn't expect for that to happen. Happy gilalah tadi. Lepas beritahu ibu terus sms ayah dan Azem. Sekejap jelah sukanya lepas tu terus act macam biasa. Yelah, tempat praktikal je you allz... bukannya I dapat kerja permanent kat situ. But still lah... I'm so glad. Allah permudahkan urusan tu. However, it's not impossible lah if they want to offer me to work permanently at the firm... who knows right? InsyaAllah... God will!


Tak payahlah I susah-susah nak buat surat lagi untuk apply tempat lain sebab I memang dapat rasa inilah tempatnya sejak dari awal masa I buat keputusan untuk hanto surat tu. Memandangkan sem ni setiap pelajar cuma dapat satu je surat formal yang ada letter head tu. Legalah tekaan I betul dan harapan I tercapai. Elaun pun sedap. *no need to state or ask* Hehehe... tambah-tambah tak jauh dari rumah. Ngee~

Terima kasih kepada ibu sebab cadangkan I untuk call Plaza Angsana. Lepas tu thank you kat ayah juga sebab sama-sama bagi support dan mendengo luahan hati I serta bagi pinjam modem sampai sekarang. Haha! Errr, terima kasih kat kawan-kawan especially Azem, Acad, Qem, Bell & lain-lain yang tolong bagi info tentang company atau tips-tips tentang macamana masa nak call. LOL! Macam beri speech menang award pula I ni. Ahakz~

                             
Sumber: azlantaib.blogspot.com

p/s: Didik diri untuk tak mahu terlebih seronok terlebih syukur tak apa. (:


Home Sweet Sour Home

As salam & heyy y'allz!

Fuhh! Alhamdulillah lega sudah sampai JB akhirnya malam tadi. Gitu gini pukul 7 malam baru keluar highway Ayer Keroh. Teruknya!!! Itulah bangun lewat lepas tu nak lepaskan Asarlah konon, jalan jammed dah tu ada hati nak singgah McDonald's Drive Thru angan-angan nak rasa Horlicks Crunch McFlurry . Tipulah kalau I beli tu je kan? Lapo okey! Lepas tu singgah pula kedai dekat-dekat situ beli ole-ole dari Melaka untuk orang JB. Belum lagi isi minyak kat Petronas? Nak topup kad Touch n Go lagi dan akhir sekali nak pam tayar kereta. Keluar dari rumah pukul 5.30 petang. Harapanlah nak sampai JB pukul 8 ke 9 malam. *Padan muka!*

Dah tu masa kat highway tu berapa kali hilang fokus masa drive. Aduhh! Last2 kat R&R Machap *r&r favourite I* I tidur sekejap. Kejap tak kejaplah sejam macam tu. Dah nak pukul 10 malam barulah sambung drive semula. Eh! I bukan jenis yang mengantuk drive waktu malam tahu. Mungkin sebab overslept semalam kot. Lepas tu lewat makan. Packing barang tak hengat bajet-bajet excited sangat nak balik. Yelah, apa tidaknya housemates semua ada kelas lagi hari Jumaat. Siap ada yang tak habis-habis study lagi sebab ada test petang semalam. *alolo... kecian* Btw, tekaan I betul! Masa I drive I dapat rasakan yang boot kereta belum tutup rapat. Selamat ibu I tak perasan masa dia belek-belek belakang kereta I. *phewwwwh* Thank God beg tak tercampak atas jalan. Lol!

Jadi sekarang I dah ada kat rumah. Online... boleh tengok tv. Semalam balik terus tengok American Idol dengan Strong Heart semua. Pening tak hengat padahal tu. Tak faham kenapa masih boleh tengok tv sampai ke pagi. Mungkin sebab kat rumah sewa tak ada Astro kot. Lol! Tapi semua keindahan tinggal kat JB ni sekejap je. Cutinya seminggu je pun... tu pun akan ada kena balik kampung segala. Aduhhhh... biasalah tak setiap saat hidup kita bersenang-lenang je ya tak? I bila lama-lama tinggal rumah pun boleh jadi stress. Masa tulah daripada baik-baik rasa tenang terus jadi tertekan. Biasalah, I kadang-kadang over lepak sangat. Parents I pula macam-macam soalan akan diajukan berkenaan macam-macam hal. Nanti kena bebel lagi... so tak ada yang seronok sangat tapi tak adalah tak seronok. Hehehe! Ini cuti mid sem kan jadi kenalah have fun sikit. Walaupun seorang diri je sebab adik I still kat KMJ sedang 'berperang' dengan kertas, pen dan buku. *Hebat!*


roll over kitteh


p/s: Nak goreng nugget kegemaranlah! ;D

Thursday, 19 April 2012

Internship a.k.a. Latihan Industri

Assalamualaikum & heyy y'allz!

Aduh lenguh kaki ni. Tadi tak habis-habis tweet lepas tu sambung pula dengan blogging ni. Kalau berjogging kan lagi bagus. Sihat sikit... hehehehe! *wait! Apa kena mengena tweet dengan kaki?* Sengaja cerca diri sendiri yang rasanya berat tak turun-turun dan lemak semakin bertambah ni. Ishk ishk ishk...

So, wuzzzzzuuuppp?! Sekejap je kan? Dah hampir berlalu bulan April. Tahu-tahu je sem ni habis, final exam dan internship. Oh my God! Internship??? Siapa yang belum ready lagi dengan surat permohonan dan resume should be gelabahlah waktu ni sebab sepatutnya semuanya dah pos, emelkan, faks atau apa-apa jelah cara yang you allz prefer kot-kot nak guna burung merpati ke kan. Bukan you allz je yang memohon, kawan-kawan you allz, budak dari universiti lain dan I. HAHA! *tahu gelabah*

3 minggu lepas *lebih kurang* I topup RM20 khas semata-mata untuk call syarikat-syarikat yang mungkin ada peluang cerah bagi I dan yang paling penting sudi ambil pelajar atau staf praktikal. Seminggu lebih juga ambil masa untuk call semua company yang I list out tu. Bukannya I tak buat awal-awal. I dah ushar dah sesetangahnya tapi banyak okey company yang I minat tak ada ambil student untuk praktikal. *frust* Ada company yang langsung tak angkat calling. I tak tahu kenapa tapi I ingatlah sampai bila-bila yang I tak mahu call they allz lagi. Elaklah seboleh-bolehnya! Kebanyakan syarikat tak bagi elaun. FYI, I nak buat latihan industri ni kat JB. My parents suggested macam tu since perbelanjaan masa sem depan akan meningkat memandangkan yuran akan jadi 3 kali ganda sebab I extend dan belum tentu I boleh extend pinjaman walaupun dah buat surat. Jadi, kepada orang-orang yang 'sedih' lagi tak tahu-menahu tu jangan main sembur je ya bila tak tahu situasi I. =P

Plus, most firms only give an amount of RM250 as monthly allowance which for me is so not worth it. Sebab living cost kat JB bukan calang-calang okey. Boleh jadi lebih mahal daripada kat KL. Tambah-tambah lagi mula masa bulan Ramadhan nanti. Ya, memang I tinggal dengan parents tapi perlukah semuanya parents I yang spedo? Tak kot... dan dibuatnya kerja yang I dapat berat tapi bagi elaun ceto'ot je. Menyesal tak sudah nanti. Jadi, I berusaha cari lagi syarikat lain yang I berminat. Then, some companies operate on Saturday. Ibu I lah ingatkan I, kalau boleh pastikan hari raya tak kerja hujung minggu dan mudah nak cuti. Ya tak ya kan? Naiya je nanti... untung ada ibu ingatkan. Hehe! Alhamdulillah... bila dah balik JB last week. Ibu suggest macam-macam company. Tersebutlah satu company ni yang I tahu kewujudannya tapi I tak terfikir pun untuk buat panggilan telefon. UDA Holdings! Have you allz heard of that name before? Yes! That is my chosen one. =D




I tak ingat bila I call tapi bila I sure je yang they allz memang ambil practical students terutamanya daripada program Pemasaran. I had a great feeling about it. It was so relief to hear like from that staff from Human Resource Department. Apa lagi! Masa tu I dah sent emel kat Acad tulis alamat lain tahu. Terus kelam kabut taip alamat UDA Holdings kat surat tu dan send semula kat Acad. Thank God, Miss Ummi *pensyarah yang pantau student praktikal* belum print surat-surat yang ada letter head tu. Sedihnya, bermula semester  ni semua student hanya boleh dapat satu sahaja surat yang ada formal letter head tu. Huhuhu... jadi? Sesiapa yang nak mohon lebih daripada satu syarikat kenalah buat surat sendiri. I? Mohon kat satu company dulu sebab I dapat rasakan yang peluang I cerah. *insyaAllah* Sekiranya sah I tak dapat, *which is sisihlah tak dapatkan?* masa tu, barulah I gunakan backup plan I. Lari ke syarikat tempat ayah kerjalah. (= 

You allz yang baca ni doakanlah ya I dapat buat praktikal kat sini dengan jayanya, tenang dan seronok. *amin, insyaAllah!*


p/s: Ibu kata hanto ke JB kena setem 80 sen. *hah! merungut*

Wednesday, 18 April 2012

In KL with BFFs

Assalamualaikum & heyy y'allz!

Fuhh! Jauuuuuuuuuhhhnyaaaaa perjalanan nak ke sini. I mean susahnya nak realisasikan impian I untuk tulis entry ni. Macam-macam hal yang I kena settle. Dalam entry yang lepas I dah ceritakan. Lepas tu minggu lepas pula dah sibuk dengan uruskan hal surat-menyurat untuk apply tempat praktikal a.k.a. internship. Alhamdulillah dah dapat call tempat yang bagi I paling sesuailah untuk praktikal. InsyaAllah ada banyak berkatlah sebab ibu yang cadangkan. Suratnya pun dah hanto so esok atau lusa nak follow up lah samada pihak sana dah terima ke belum. Nanti I beritahu dalam entry lain okey company apa yang I apply tu. (:

Pergi KL hari tu 31 Mac, hari Sabtu tapi tengok sikit tarikh hari ni? Apa-apalah! Cerita dah basi ke belum ke I nak publish juga entry pasal benda ni. It was special... we've planned for it months before it happened. I suka sangat pergi KL. Almost every sem kena naik KL. I'm a moderate shopaholic so of course Kuala Lumpur is the right place for me to go. *ada ke yang moderate?* Okay, let's scroll down! Haha~

Day 1




Sampai je dalam pukul 11 pagi lebih kuranglah. Apa taknya TBS ni beso gila bapak arrrrhh! Hahaha... memang macam yang orang katalah. Bajet nak lawan airport. Patutnya waktu bas dah sampai tapi oleh sebab kena pusing berapa kali jadi 5 minit lebih hanya untuk sampai ke perhentian bas tu. Apa-apa hal harus dipuji tempat ni sangat sistematik, cantik dan prestijlah. Walaupun stesen bas dan pengangkutan awam je sebenonya. Sakinah sampai dalam setengah jam lepas tu biasalah untuk guide I lah nak ke mana seterusnya. Non mampu nak jalan seorang diri. Lol!




Order order order!!!



Seriously, I forgot it's name. =_=


Red Velvet!


Belum apa-apa we allz dah bantai dessert dulu. Apa-apa je kan? Haha

Kinah macam biasa pandai pose depan kamera. Sayang blur sikit gambo ni.

Apa yang bahagia sangat pun tak sure. Hahahaha!


Inilah menu yang I order. Sedap okey sos krim masam tu. *sour cream*


See! Kawan-kawan I boleh dikatakan happy-go-lucky je sepanjang masa bila we allz gather macam ni. Thanx a lot to Abang Usop. SEMUA makanan seperti diatas adalah ditaja oleh dia. LOL!!! Untunglah... I macam bayo duit tambang pergi balik je. Errr, I belum pernah makan kat The Manhattan Fish Market ni. Tahu kat JB ada tapi almaklumlah parents I tak suka makan kat luo. I tak suka makan ikan lagi pun. Tak suka tahap yang memang sebulan sekali belum tentu makan. Tapi pil minyak ikan wajib ditelan setiap hari. Iodin kurang nanti banyak penyakit pula. Plus, ini tempat favourite Abang Usop kot sampai Rya dah muak dah agaknya. Nasib baik muka tak jadi macam muka ikan. Hua3~ Tapi kalau jadi ikan pun maybe berubah jadi ikan duyung kot. Yelah, mahal tempat ni.  So, sesuailah orang macam I yang jarang makan ikan ni pergi tempat macam ni. Barulah rasa tertarik nak makan ikan. Cupcakes yang kat atas tu pun not bad jugalah. Juga sangat 'berharga' ya. Boleh pergi sinilah kepada yang datang Pavillion sekali sekala macam I ya... untuk isi tekak yang sedang lapo. Berbaloi-baloi! 

This is the only photo taken by Sakinah while we were hanging out in Sungei Wang Plaza. 
At McDonald's. *I like!! Haha*

Ini yang terbaik untuk dipertontonkan sebab gambo lain blur lah. Kamera I tak canggih. Huhu


Funny! Malam tu tak perfect lah untuk Earth Hour. KLCC is a well-known landmark in Malaysia should celebrate it grandly. Sekali lampu tak padam sekali gus. Masa countdown tu dah habis lampu masih on. Apakah?? Hahaha~ Potong stim je tau! I ada video tapi tak payahlah sebab sedih. =P





Ini bukan dalam kelab okey. Hahaha! Masih tempat yang sama. Btw, apa tak penatnya berkejo dari Bukit Bintang ke KLCC yang masa tu 15 minit lagi nak 8.30 malam. Sekali dah sampai semua lepak... dan sambutannya biasa-biasa je. 

Singgah masuk dalam KLCC jap. Kinah belanja popcorn kat sini. 
Ramaaaaaaiiinyaaa orang! 
Tak faham kenapa sampailah I dah rasa sendiri popcorn tu. 
Mamma miaaaa! 



Area kondominium Abang Usop macam inilah bila malam. 
Cantik tempatnya... walaupun banyak bangunan.



Masih tak habis lagi okey popcorn ni walaupun dah sampai rumah. Banyak gila! Mahal tapi sedap sungguh. *tu sebab free!* Makan sampai dah nak habis baru perasan yang bau dia sebiji macam Cornflake Bermadu. Hahaha! Seriouslah... bahan-bahan dia sama cuma dalam bentuk yang lain. Sebab itu bau sama. (:

Ini bukan New Moon okey. =P


Perkenalkan.....




Ini namanya Sara... sebut betul-betul...! S.A.R.A. *geli I-allz. Haha!*


Tadi mata sepet, masam je muka tiba-tiba mata terbeliak lak. Haha!
Ini namanya Shiro... I suka-suka hati je panggil Hiroshima. LOL!



They allz ni kucing-kucing belaan bunian. Hehe... taklah! Housemate Abang Usoplah yang beli. Terlebih duit katanya... yelah, belum ada anak bini bolehlah. Btw, I jealous ni. Shiro dan Saralah pengubat rindu I sekejap pada kucing-kucing I kat JB. Yelah, sebulan tak balik JB masa ni.


Day 2

Bajet-bajet orang kayalah naik yang ni. Padahal sebab nak cepat terus ke TBS. 
Dah lewat masa ni since I nak singgah Mid Valley kejap.


Public transport paling selesa kot dalam banyak-banyak jenis train yang ada kat KL. 
Tapi perhentiannya atau check point sikit je.

Muka penat ni layan I sebenonya tapi still kata tak cukup penat. *motif?!*

I pun cover penat je ni... huwaaaaa!

Ini tiket untuk seorang... cuba darab empat. Itulah jumlahnya... Huhu


Kat situ pun ada skrin tau sekarang!



Inilah gate yang I kena tunggu... bas tak sampai-sampai pun...


Classy right? 

Kalah tiket wayang! *hebat*

You mampu naik teksi dekat je dari TBS ke Midvalley... ini tambangnya. *pengsan* 

Inilah hasilnya bila balik semula ke Melaka... *kopak*

Okey! Banyak gilaaaaaaaaaaaa gambo sebenonya tapi ini je yang mampu diedit dan dimuat naik sebab I tak larat you allz. Letih... tulang ni dah berbunyi semata-mata duduk dari petang sampai ke malam tak habis belek-belek gambo. Apalah nak jadi... ada kelas petang nanti ni. Aduh... okeylah... untuk tatapan kawan-kawan dan follower I rela bersusah payah publish entry ni. Thank you for reading. Tata! ~XOXO~