Sunday, 22 April 2012

New Background

As salam & heyy y'allz!

Inilah dia bila dah cuti. Assignment tak pula tu... kecuali kenalah juga baca sikit-sikit manual SMM *Strategic Marketing Management* tapi nantilah. I tadi stuck kat satu web ni *don't wanna name it* yang I biasa cari imej atau grafik yang berwarna-warni terutamanya imej yang ada warna kegemaran I. Pink! (=

Banyaklah yang I download dan biasanya antara banyak-banyak tu I akan gunakan sebagai background. Before this I guna yang ni as my background...


Tapi lepas tu I dah rasa jemu. Usah kata I tuko avatar untuk Twitter je tapi dengan background sekali I ubah. Lol! Dah tu tempiasnya kena kat Facebook sekali. Default picture pun kena tuko baru sebab I dah naik jemu. Boring! Selamat tak tuko kepada timeline sowuteva tu. Lecehlah sebab kena ada cover photo. It is ridiculous lah for me. Come on! It's freakin' Facebook not a blog. *sigh*

Sekarang blog I dah jadi macam ni!

Hehe... cantik tak?
Tak kisahlah cantik ke comel ke tidak ke...
I punya blog. ;P

Masih gunakan unsur colour blocking. Tak tahu apa tu colour blocking?? *seriously?* Okey, nanti I buat satu entry khas untuk terangkan tentang colour block trend yang sangat popular sejak-sejak ni. *insyaAllah* Rugilah you allz yang suka fesyen especially if you allz tak tahu-menahu tentang benda ni. Btw, background lama I tu sangat colour block tapi nampak feminin sikit at the same time dan high class. Ala-ala corak urban batik macam tu. Tapi background baru ni masih ada unsur yang sama cuma lebih kepada keanak-kanakan, cute dan muda. Memandangkan mood I sekarang macam tu. *Always like that actually!* Sebab itulah I pilih imej tu. Lagipun I memang sedang excited dengan warna-warna terang macam tu. Tak ada kena-mengena dengan trend baru tu okey sebab I memang dari dulu suka benda-benda yang colourful ni. Hihi... 

p/s: Setiap apa yang kita pilih mesti ada sebab dan jalan ceritanya...

No comments: