Thursday, 14 June 2012

2 in 1

Assalamualaikum & heyy y'allz!

Ya ampun! Sangat mengantuk okey sekarang. Tapi I tahankan je semata-mata nak luahkan perasaan dihati. Fyi, tadi pukul 10.30 pagi I ada test. Test 2 for Risk Management course. Aduhhhh... I tak tahu nak cakap macamana. Mula-mula jawablah macam tak ada perasaan tapi last2 baru I perasan... apa yang keluo tu tak serupa macam yang pensyarah I janji nak keluokan. Frust!! Seriously I am so frustrated. You allz kalau pernah belajo dengan lecturer ada tak dia cakap, "Okey, this part I nak keluarkan dalam test." "Hmm, yang ni selalu keluar dalam test!" And, "Blahblahblahblahblah..." Ada kan??

Nak dijadikan cerita... lecturer I memang macam tu. Plus, I siap take note semua okey. I highlight mana yang dia kata penting dan nak masukkan dalam ujian tu. Siap janji lagi hari tu nak masukkan bahagian kira-kira even we allz dah cakap, "Tolonglah, jangan!" Akhirnya... non hado!

Soalan tadi ada lima. Kena jawab semua! Dalam masa 1 jam 15 minit. You allz sempat kot... I ni slow sikit menulis so depends lah. LANGSUNG TAK ADA yang berkaitan. I mean apa yang dia janji nak masukkan dia tak letak pun dalam soalan. Konon direct question... of course lah siapa yang ingat semua tu je boleh jawab. Mana tak frust I... I rasa 2 je soalan yang I boleh jawab betul-betul. The rest tu berserah seperti "Nerf or nothing!" Hahahahahaha... *tak faham sila goole*

Pensyarah I dah cakap baca chapter yang mana tapi manalah I boleh ingat semua. Ada dalam 1 ke dua chapter dia tak ajo pun. Plus, dia DAH JANJI nak masukkan yang mana. Promise is promise lah... I nak kata frust tu ya tapi bersalah tu tidak sebab dia keluokan soalan daripada bahagian yang majoriti orang tak fokus. Rosak target I macam ni tahu...! I mestilah ada letak target. Tapi dah macam ni redha jelah. Just rely on grouped presentation and final exam. Hopefully I can do it next week.

Okey, lupakan pasal test. I tadi dah fikir apa tahu... malam ni enjoy jelah the dinner. Release your stress! Yup, I have an annual dinner tonight. Program Marketing Students' Associates (MASA) ni sebenonya. Jarang sekali I nak join even kelab untuk kursus I sendiri sebab I ni bak kata kawan-kawan I kat sini student marketing 'convert' international business. Yelah, they allz punya event I nak join, event sendiri cabut lari. Boleh?? Hahaha

Ini pun kalau tak pasal Ifah ajak dan ada Bobby tak pergilah I. Tak kuasa! Dahlah bayo mahal tapi itulah I cakap, ada kawan rapat ajak I pergi jelah. Merakam kenangan terakhir belajo kat sini. *insyaAllah* Dah pula tu entah berapa kali tuko tempat. Mula-mula resort kat Ayer Kerohlah, lepas tu kat Hotel Emperor lah, then kat Equotorial Hotel lah dan akhirnya kat Hotel Avillion je. Hotel paling dekat dengan kampus we allz. Hahaha... sengalkan?? I ikutkan jelah dah bayo lagipun. I cerita kat sini je. Siapa yang handle this event nak ngaruk-ngaruk kalau dia baca, ada I kisah? ;P

Faham-fahamlah ya venue tu dah tuko berkali-kali.

Alright... I'm gonna take a nap. Gonna enjoy it tonight. Jangan jealous... XOXO~

p/s: Baju belum gosok lagi ni... aduuuuuuuuhhh! ;(

No comments: