Monday, 25 June 2012

Fleming Crunchy? Sedapkah?

Assalamualaikum & heyy y'allz!

I rasa nak singgah sini kejap buat satu entry
Sangat bosan ya menghadap kerja yang siap tak kunjung tiba tu. 
Naik menyampah dah tapi nak buat macamana kan? 
Dah nama pun kerja. 
Bukannya hiburan. 
Hahaha 
*tak lawak pun rasanya*

Okey, 
Jumaat malam Sabtu yang lepas I makan malam kat KFC area depan rumah I ni je. 
I pergi dengan Azem. Tak kuasa nak dine in kalau seorang diri. 
Konon-konon sengaja je mention kat Azem, 
"Jom makan kat KFC! Ada ayam goreng baru." 
Sekali dia setuju pula. 
Jadilah plan tu maksudnya. 
Tak serious sangat pun sebenonya. 
Ahakz~

Tak nampak coleslaw? Tak penting pun. :P


Nyum nyum nyum~ 

Azem kat mana ada kamera dandan dia posing. Haha!

So, how?

Hmm... biasa je. 
Bolehlah... not bad actually
Harga? 
Mahal sikit daripada Original dan Hot & Spicy. 
Rasa??
Mula-mula masa telan I tersedak sikit.
Hahahaha...
I tak sangka pedas dia boleh tahanlah.
Macam rasa pedas Hot & Spicy dulu-dulu.
You allz yang biasa makan KFC dulu akan faham apa maksud I dengan "dulu-dulu" tu.
I suka rasa pedas macam tu sebenonya.
Sebab I tak makan sos. *fyi*
Rasa crunchy tu pun best.
Betullah kata Ila...
... kerangupan ayam tu datang daripada empingan jagung yang menyaluti ayam goreng tu.
Actually, I ni nak rasa sebab si Ila dan Qem lah yang bersungguh-sungguh suruh cuba.
Sedap katanya.
Haha

Alhamdulillah...
... dapatlah try.
Lepas ni balik JB rasanya akan dapat lagi.
Almaklumlah, adik I kerja kat KFC sekarang.
^_^ 

p/s: Sambung buat kerja... huhuhu.

No comments: