Thursday, 19 July 2012

In Advance

Assalamualaikum & heyy you all!

I sangat malas nak update blog ni bila dah sampai JB.
Ya Allah!!!
Rasa nak enjoy enjoy je lepas tu tak nak fikir pun pasal online.
I ada banyak nak cerita tapi malas nak taip.
Oleh sebab I takut tak sempat online sebelum Ramadan,
I update lah sekarang semata-mata nak ucapkan...


I tak sure I dapat online ke tak esok.
Macam-macam nak buat.
Paling penting Sabtu ni kena balik kampung.
Jadi I wish awal-awal dulu.
Hehe... 
... tak apa kan?
InsyaAllah, 
I dan you all semua dipanjangkan umo untuk rasa
kenikmatan menjalani ibadah berpuasa di bulan yang mulia ini.
Semoga dilimpahkan dengan pelbagai jenis rezeki sepanjang bulan Ramadan dan seterusnya.
~Amin~

p/s: Jom karok esok! ;P

No comments: