Monday, 3 September 2012

3 Dara Datang Beraya

Assalamualaikum & heyy you all!

Semalam kawan-kawan I yang pernah sekelas dengan I masa kat kampus UiTM KBM dulu datang beraya ke rumah. *satu batch lah kiranya* They all ni tak pernah datang rumah I tapi oleh sebab Bell sangat rajin untuk plan maka jadilah mereka dara bertiga ini datang. *tepuk tangan sikit* Walaupun tak jumpa rumah pada mulanya tapi okeylah sampai juga. Hohoho~ Ada GPS membantu dah kira okeylah tu kan. Rumah I memang susah nak jumpa kalau you all bukan orang Larkin. Huhu

Ceh ceh ceh! Cover ayulah tu konon. Hahaha!

Dah mula dah nak toleh kat kamera. :P

Bersama wakil tuan rumah. Hehe

Comel sokmo semuanya. I rasa ada peluang lagi ni kalau you all nak isi borang boleh contact I okey. *matilah*

Happy je they all ni I tengokkan. Mungkin sebab dah habis belajo kot. I je yang extend. *Siapa suruh?* Hahaha! Btw, gembiralah dapat jumpa. Tak salahkan perempuan datang rumah lelaki. Bukannya meminang beraya je pun. Lol! InsyaAllah lain kali I pula yang merayap ke rumah they all raya akan datang. Hehehe... Thanks a lot for coming, girls! ;D

p/s: Dengo kabo Kinah lak nak datang...

3 comments:

Nur A.Z said...

kbm? tu tmpt sy blaja skrg. haha!

Nur A.Z said...

kbm? tu tmpt sy blaja skrg. haha!

Mikah Lurima said...

Nur A.Z>> Memang kena komen dua kali eyh? Hahahaha... oh yeke? Baru masuk ke?