Monday, 8 October 2012

Dua Tingkat Ke Bawah

Assalamualaikum & heyy you all!

Apa yang dua tingkat ke bawahnya? Haha. Hari tu minggu yang sama KFC keluokan menu baru tu. Alahh, Zinger Double Down tu. Huh! I boleh dikatakan segeralah beli hari Jumaat hari tu. Terliur tengok gambo kat internet punya pasal lah ni. Btw, memang Zinger Burger tu menu kegemaran I pun kalau ke KFC. 



Tapi... tak adalah best mana pun. Sorry to say lah. Tahap kesedapan tu biasa je. Tak adalah sebeso mana pun. Plus, mahal lah untuk ayam setakat tu je. Ya, memang tak ada tulang tapi kalau you all jenis yang nak kenyang dan rasa puas baik order snack plate ke ataupun Zinger Burger set yang biasa tu. Kalau nak lagi murah beli je nasi bungkus. LOL! Setakat you all nak jamah bolehlah. Sorry, KFC! Ini sekadar feedback jujur daripada salah seorang regular customer anda. (:

9 comments:

ezwan mazlan said...

Aku x try lg..cam menarik je..

Mikah Lurima said...

Why not? Try lah sebab ni temporary je kan. *I believe so*

Mikah Lurima said...

Wan>> Miss u btw. Hehe

As Yusra said...

hamboiii...terbaca post pasal makanan time2 tgh lapo ne....mmgla sangat2 menggeramkan.!! >.<

Mikah Lurima said...

As>> Hahaha... siapa suruh. Btw, thanks sebab dropped by kat blog kita yang tak seberapa ni. (:

Razil Tahir said...

agak la... baik beli snack plate ngan cheesy wedges.. puas hati!

hidupbiarbest said...

setuju... tak berbaloi sangat pon ... huhu..
feel free to visit my blog http://hidupbiarbest.blogspot.com/ :0

Katak Comel said...

mohon blnje..
hihi

Mikah Lurima said...

Razil>> Betul!

Katak Comel (ke?)>> #jk Haha, ada lagi ke kat KFC? Hmm...