Sunday, 7 October 2012

Gersang

Assalamualaikum & heyy you all!

Only God knows how much I miss to write for my blog. At last! Dapat juga bersua muka dengan laptop. Macam tulah kan... esok dah nak kerja semula baru sibuk nak online. =.= Bukannya nak buat thesis ke apa tapi tulis blog. Lol! *tak sedo diri*

Ceritanya macam ni. Jumaat lepas (kelmarin) I dah 'gersang' gila nak minum Chatime. Kenapa? You ingat I gersang sebab apa? ;P Hahaha... I rindu gila nak sedut air dari Chatime tu. Last time I beli masa kat Melaka tu pun dah berbulan-bulan. Mungkin adalah dalam lima bulan dah tak beli. Huhu! I berhajat nakkan benda tu sejak bulan puasa kot. Tapi I ingatkat kat JB tak ada Chatime. Masuk office je terus 'googling'. Ahakz! Belek punya belek Google Map tu I yakin I boleh jumpa kedai Chatime. Dekat je kot dengan Sutera Mall. Tak jauh dari Plaza Angsana. So, lepas office hour terus ke sana. 


Nyum nyum nyum!

Haven't try this flavour before. It tastes awesome!

Favourite of all time. Hehe
2 cawan okey!

Pun belum pernah cuba yang ini. 
Seriously, refreshing! ;D

Boleh tak? I dah beli sampai empat cawan tu kan, boleh pula waiter dia tu tanya, "Nak plastik?" Errrrrrr... kau rasa aku beli sampai empat cawan dalam keadaan seorang diri macam ni aku nak bawa junjung atas kepala ke apa? Hahaha! Bakal je I ni penat bebeno baru balik dari office dan tak kuasa nak jawab soalan yang tak relevan tu. Iyakan jelah. Kalau ya pun bersopan santun tanyalah soalan yang logik bro. Bukannya hari tanpa plastik pun. ;P

Anyway, alhamdulillah... setelah sekian lama. Hampir kempunan pun ya akhirnya dapat juga I minum Chatime. Sebenonya, beli banyak-banyak tu sebab nak belanja ibu dan ayah I. They all belum pernah rasa lagi. Lepas ni nak pergi dengan kawan-kawanlah. Kat situ sesuai sangat kalau nak drink in(:

No comments: