Wednesday, 24 April 2013

Doraemon Pun Pergi Konvo

As salam & heyy you all!

Sejak sebulan lepas isu konvo antara perkara yang menganggu fikiran I. It's sort of a dilemma. I tak nak pergi konvo sebab I tak kisah pun. Bagi I lecehlah semua tu. You know UiTM... kan ramai student so haruslah ramai nanti. Plus, I konvo kat Shah Alam pula tu. Itu pun baru tahu minggu lepas. Hal ni jadi dilema sebab ibu I nak sangat I pergi. Dan I tahu apa pun I kena turutkan juga. Tapi adalah benda yang merumitkan... yang menjadi sebab-sebab kenapa I tak nak pergi. 

First of all... maybe because of my result. *it wasn't good enough* Secondly, because Marketing is actually not my thing. *at all* Thirdly, it's because of my skin a.k.a. acne problem. Perkara ni lama berlarutan. Masalahnya benda ni berlaku kat muka. Dah nak elok dah mula-mula tapi bila ubat dah habis, my dad refused untuk bawa I pergi klinik lagi. Bagi I benda ni hal besar sebab yang nak ambil gambo I bukan they all. Dan I tak nak orang tengok gambo graduation I muka comot banyak jerawat dan parut. Pelik ke tak? I mean, I'm a guy but because of my skin problem I... I choose not to go to the convocation. 

Tinggal lagi 3 minggu je lebih kurang. I belum bagitahu parents I bila konvo bagai semua sebab I senyapkan je. Semalam, adik I bagi patung Doraemon pakai jubah konvo. So cute yet so sweet. I suka sangat-sangat! Dia tahu-tahu je kan I ni big fan of Doraemon. *ewww! Tak matangnya kau ni* Hehehe. Tapi... itulah yang buat kepala I makin runsing. Doraemon dah sedia nak konvo, I apa cerita??

Awwwwww... so cute! ^_^
Thank you, adik! XOXO

2 comments:

Ahsfantasy Ryu said...

alahai comelnya dora !
Heee kim, tak nak buang ke word verifcation ni? :)

Mikah Lurima said...

Ahsfantasy>> Kan!!! Cute gila! Oh? Still ada eyh? Okey okey nanti orang disable kan.