Sunday, 19 May 2013

Beeeehhh zeeeeeeeeeeee!

As salam & heyy you all!

I dah ngantuk gila ni tapi kena juga. Just so know, I dah mula kerja. Konvo 13 Mei, mula kerja 15 hari bulan. Fuhhh! Kat mana? Kat Season Cafe, City Square lah. Season ni kira brand kedai kek favourite I sejak I kecil lagi. Sekarang I kerja kat situ. Tapi kat kafe tahu, bukan kedai kek. Dia lain-lain. Sorry lah wahai blog dan kawan-kawan sebab tak sempat nak upload gambo konvo bagai semua. Sibuk gila sejak konvo tu sampai sekarang. Kerja shift ubah-ubah plus kita ni orang baru. So, faham-faham jelah ya. Hehe
InsyaAllah, ada masa... I try untuk update. Doa-doa jelah I ada Tab ke iPad ke bolehlah I update bila-bila dan di mana-mana sahaja. Almaklumlah, I tak updated macam you all. Baiklah, jumpa lagi. Daaaa~


No comments: