Wednesday, 8 May 2013

Enough is Enough!

Assalamualaikum & heyy you all!

Well, dah 3 hari pun since PRU hari tu. I tak ada post apa-apa pun lagi. 
Pengundi BN of course lah seronok,
pengundi PKR of course lah tak puas hati.
Nak buat macamana, kan?
Things happen!

Apa-apa pun I ucapkan tahniah.
Tahniah kepada BN sebab menang di Parlimen dan...
... tahniah PKR, sebab masih memerintah di Kelantan *PAS* dan di Selangor.
Tak banyak yang I tahu sebenonya pasal politik ni.
Plus, malam keputusan tu I tidur seawal 9.30 malam.
Ngantuk you all!
I pun bukannya berminat nak ambil tahu semua ni.

Cuma...
... sudah-sudahlah post, tweet atau share pasal isu ni. *ini last, insyaAllah*
4 ke 5 tahun lagi bincanglah semula dengan serious, ya?
Muak, jelik, semualah!
I dah tak tahan!
Asal online je, topik yang sama.
*puke*
Tambah-tambah malam ni ada perhimpunan kat Kelana Jaya.
Makinlah naik isu ni.

Ya, Allah hai...
... apapun yang terjadi, Engkau lindungilah kami daripada bala dan musibah.
Kami redha atas segalanya, ya Rabb.
Aamiiin...

p/s: Jumaat ada interview... Isnin ada konvo... #focus

No comments: